Tema – Jul i Juli: Snemandssuppe, et juleknus i en kop.

Da Gitte gav os emnet “Jul i Juli”, var min første tanke: “Yes!” – for jeg elsker julen. Men med den varme vi har haft i denne periode, har jeg haft umådeligt svært ved at finde min indre nisse frem. Rensdyr, sne og julekugler var bare pludselige ikke så inspirerende. Men jeg kom til at tænke på, hvad jeg ser frem til i julemåneden og det er eftermiddagshyggen i køkkenet sammen med mine piger over en kop snemandssuppe. Det bragte smilet frem og med det kom ideen til de to julekort, jeg gerne vil vise jer.

Elementerne til kortene er ens, men de ser alligevel forskellige ud.

På kort nr.1 har jeg stemplet direkte på min kortbase med et baggrundsstempel fra My Favorite Things “Christmas Background”. For at teksten i baggrunden ikke skulle blive for dominerende, valgt jeg at stemple med den grå sværte “Soft Stone” fra Gina K.

Jeg diecuttede en firkant med sættet “Stitched Rectangle Stax” fra My Favorite Things, hvor jeg med min Blending Brush fra Picket Fence sværtede top og bund med Oxide Ink i farverne “Spun Sugar” og “Cracked Pistachio” – og se lige et lækkert resultat man får! Jeg er altså vild med de børster 🙂 Til kop, skumfiduser osv brugte jeg diesættet “Hot Cocoa Cups” fra My Favorite Things, hvor alle delene er med i sættet. Teksten “Et varmt juleknus” er fra Gitte’s egne stempler fra sættet “Varme Juleknus”. Det er stemplet med Versafine“Onyx Black”, som er min absolutte to-go-to sværte, når det gælder tekststempler.

Mit andet julekort tager udgangspunkt i næsten samme elementer. Her har jeg igen stemplet med samme baggrundsstempel med gråt som før, nu er min kortbase dog lavet i gråt karton i stedet. Igen en diecuttet firkant med inkblending, denne gang er den dog ikke limet direkte på kortbasen men monteret med 3D tape.

Kopperne og andet er denne gang stempler fra Lawn Fawn sættet “Thanks a Latte”, malet med ProMarkers og diecuttet med det tilhørende diesæt. Kopperne, slikstokken og nogen af skumfiduserne er monteret med 3D tape for at give lidt spil mellem de forskellige elementer. Det er iøvrigt et virkelig lækkert stempelsæt med mange muligheder, da man først stempler den tomme kop og derefter har flere forskellige muligheder for indhold til kopperne – det behøver ikke være kakao med skumfiduser. Teksten “I denne søde juletid”, er fra Gitte’s egne stempler “Hjertelig Julehilsen”. Begge kortbaser måler 4 1/4 x 5 1/2 inch.

Det var alt for denne gang – men snemandssuppen får vente til december 😉

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina.

 

 

One thought on “Tema – Jul i Juli: Snemandssuppe, et juleknus i en kop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.