TEMA: Jul i Juli – Baggrund med Deco Stitched Border og Dye Inks

Jeg er virkelig inde i en stime af kort med Ink Blending teknikken. Og det skyldes såre simpelt de super lækre “Life Changing Blender Brushes” fra Picket Fence Studios. Denne gang har jeg brugt dem med almindelige dye inks fra Hero Arts og Gina K Designs. Hold op, de er nemme at arbejde med og giver super flotte resultater efter min mening.

Baggrunden til kortet har jeg lavet ved at bruge dye sværter fra Hero Arts og Gina K designs. Det er “Navy” og “Soft Sky” fra Hero Arts og “Tranquil Teal” fra Gina K Designs.

Det fine die-cut stitched mønster på min baggrund har jeg skabt ved at bruge Concord & 9th “Deco Stitched Border” die. Jeg har blot die-cuttet med dien flere gange på min baggrund.

Min tekst er fra Gittes Eget Design og fra stempelsættet “Julen har Englelyd”. Teksten har jeg heat embosset med Ranger “Liquid Platinum” embossing powder.

Det kæmpe store snefnug er “Snow Flurry” fra Concord & 9th og en af mine favorit juledies. Den kan nemlig bruges både til kort og til juletræspynt. Win-win, siger jeg bare!

Kreative hilsner,

Pia

 

Pssst, se her for andre projekter med Snow Flurry og Snowflakes fra Concord & 9th:

2 thoughts on “TEMA: Jul i Juli – Baggrund med Deco Stitched Border og Dye Inks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.