Blonde, blonde og så lidt mere blonde.

Denne gang har jeg lavet et af de slags kort jeg er helt pjattet med at lave. Nemlig lag på lag med masser af blonder, blomster og bling bling.

Dette er lidt mere en et normal kort str. Da den skal kunne rumme alt det jeg ville ha på. Det er mere over i et telegram. Str er 14*18 cm. Og det er selve bundkortets str.

Jeg fandt så noget i mine reste kasser af papir. Og der var der bla noget smukt blomstret Maja papir. Og selvfølgelig måtte jeg da bruge det til netop dette kort. Efter alt papiret var skåret i de str jeg ville bruge fandt jeg noget bølge pap og rev det i en passene str. Alt er blevet sværtet.

Så blev der rodet i min krukke med rod. Der fandt jeg en gammel lynlås. Noget metal, en sød lille ramme og en knap. Disse ting skulle da bare bruges. Jeg gav lynlåsen og metal hjertet noget gesso. Og lod det ligge og tørre. Mens jeg fik bundet mig en stor blonde sløjfe. Nu var det tid til at komme det hele på og her stater jeg med lynlåsen som skulle side bagerst lod sløjfen ligge oven på og blomster som skulle falde ud der fra. Fandt noget mere blonder og kom på så der rigtig kunne blive pyntet godt på. teksten der er brugt er fra en stempel, jeg mente ville passe. så den bare klippet i flere stykker og sat på. sluttet det hele af med nogle halvperler.

2 thoughts on “Blonde, blonde og så lidt mere blonde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.