Foil Teknik 2: Deco Foil’s Clear Designer Toner Sheets + VIDEO

Så er jeg klar med andet afsnit af mini serien om Foil Teknikker. Denne gang skal vi lege med foil og gennemsigtige toner ark. Hvis du er vild med shaker kort vil dette produkt helt klart være noget for dig. Det her er lækkert med lækkert på!

I dag handler afsnittet om Therm O Web / Deco Foil”Clear Designer Toner Sheets”.  En Pakke indeholder 4 store ark toner acetate. Hvert ark måler 21,5 cm x 27,9 cm, hvilket giver gode muligheder for at bruge det til både kort og scrapbooking. Jeg har købt pakken med “Distressed Lines”, da jeg har en svaghed for striber – også horisontale/vertikale striber. I videoen viser jeg, hvorledes man bruger disse “Clear Designer Toner Sheets”.

Hvis du er gået glip af første afsnit, får du lidt basis info her nedenfor om toner aktiverende foil. Og til slut i blogposten vil du finde links til de andre afsnit i mini serien.

Hvad er toner for noget? Toner er det man bruger i laserprintere og i mange kopimaskiner.

Der findes efterhånden mange typer foil på markedet. Man skal dog være opmærksom på, at der er forskel på hvorledes de “aktiveres” og hæfter sig fast på kartonet. I denne serie arbejder jeg med toner aktiverende foil.

Til at aktivere toneren med foilen skal man enten bruge Heidi Swapp Minc maskine eller en almindelig laminator. Mini Minc maskinen kan tage stykker med bredde op til 15,8 cm.

Resultaterne med dette produkt fra Therm O Web / Deco Foil blev mega godt. Man skal blot være opmærksom på, at man får vendt arket korrekt, når man påfører foilen. Dette viser og forklarer jeg i videoen, så det vil være nemt for dig at gå til.

Jeg har brugt to foil farver til dette. Det skyldes såre simpelt, at jeg havde disse to rester fra tidligere foil projekter. Det er farverne Deco Foil “Gold” og Deco Foil “Pink Quartz”.

Jeg endte med at lave et shakerkort ud af mit “Clear Designer Toner Sheet”, da jeg tænkte det var oplagt. Det var ganske hyggeligt, for jeg har ikke lavet et shakerkort meget længe. Bonus var at få brugt nogle af mine pailletter og små træ fugle.

Til shakerkort rammen har jeg brugt Create A Smile ” Double Stitched Rectangles” die sæt. Teksten er en kombination af die og stempel. Den store YAY die er fra DieNamics “So Many YAY’s”. Den stemplede tekst, som jeg valgte at sætte indeni shaker delen er fra Gittes Eget Design og hedder “In English, Please”. Jeg kunne netop placere tekststemplet mellem to foil linjer, hvilket jeg synes er en fin detalje.

Kig med næste gang, hvor det er 3. afsnit i mini serien. Her ser jeg nærmere på Gør-Det-Selv mulighederne med at printe motiver fra nettet.

Kreative hilsner,

Pia

Links til andre afsnit i Foil Teknik mini serien:

2 thoughts on “Foil Teknik 2: Deco Foil’s Clear Designer Toner Sheets + VIDEO

    1. Tak og skønt at høre du er blevet inspireret i sådan grad at ønskelisten ligefrem er blevet udvidet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.