Lille fugl

Fuglene 😉

Ja tror det var en af de første stempel sæt jeg så fra Tim Holtz. Og måtte jo ha dem så fik min mor til at købe sættet 😉 nu har jeg så været en tur forbi hende og fik lånt sættet. For fik simpelthen lyst til at lave et rigtig splat kort med alt mulig snask på.

Hele idéen kom da min mor og jeg var ved at lave papir til svampene. Der fik jeg lavet et stykke som bare talte til mig om at blive dette fugle kort.

Og farverne der brugt til baggrunden kan jeg ik huske da det var meget tilfældig at det endte med at blive et kort til bloggen. Men der noget grøn noget brun og noget orange i denne baggrund. Jeg har brugt min varme blæser for hvert lag af farve der er kommet på. Dette gøre fordi det ikke skal smudse sammen til en eller anden kedelig ensfarvede farve. Og for at få noget nuance i kortet.

Så der skåret et mønster ud oppe i den ene side med en die fra tim Holtz.

Sværtede alle kanter med brun og farvede den lille fugl med Tims tusser og selve fuglen sværtede jeg også bag på for at få den hvide kant væk.

På baggrunden gav jeg noget guld folie hist og pist.

Og noget grov embossing pulver hvidt. Her er det en god ide at varme det op fra bagsiden af kortet.

 

Så der fundet en ældre tekst frem som jeg har delt op og kommet en matte bag ved.

Fuglen og teksterne er sat på med puder.

Jeg har brugt en sort til kort base

Håber i kan lide en af mine udgaver med disse fugle.

One thought on “Lille fugl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.