Halloween hus

Halloween, er så vild med denne tid. Farverne i naturen og duften af lidt frost. Og så alle se smukke græskar med lys i det står ved alle hoveddørene. Det er bare hygge.

Sidste år lavede jeg et halloween landskab, og syntes den skulle vises frem her inde. Jeg vil prøve at forklare hvordan jeg har lavet den selv om det er en års tid siden.

Hvis der noget jeg ikke får med eller glemmer i farten er i velkommen til at spørge så vil jeg med glæde svare så godt jeg kan.

Enden jeg går i gang med at forklare hvordan den er lavet liger jeg lige et par link op her under med de ting jeg har brugt.

https://hobbyboden.dk/shop/tim-holtz-sizzix-29100p.html

https://hobbyboden.dk/shop/tim-holtz-sizzix-31933p.html

https://hobbyboden.dk/shop/sizzix-thinlits-tim-32275p.html

https://hobbyboden.dk/shop/bazzill-board-12×12-6093p.html

https://hobbyboden.dk/shop/cosmic-shimmer-andy-41706p.html

https://hobbyboden.dk/shop/stempelpude-tim-holtz-6323p.html

 

Jeg begyndte med at skære husene ud. Først i noget kraftig karton derefter ud i det papir som jeg syntes det skulle pyntes med. Jeg valte noget fra en af tim Holtz s halloween papir blogge.

Efter alt er skåret ud limer jeg det mønstrede papir oven på kartonen. Og samler husene. Jeg bruger limpistol da det er det som funger bedst for mig men man kan også samle med normal lim.

Vinduer og skorsten har fået embossing.

Da huset er lavet. Finder jeg den bund plade frem jeg havde valt. Og i dette tilfælde valte jeg en rund glasplade fra Bilka. Den malet jeg 2-3 gange med sort gesso.

Da pladen er helt tørt gav jeg et lag lim over det hele. Fordi nu skal der drysses bund hænd over. Her har jeg brugt noget pulver agtig noget som jeg har købt i en butik som sælger model tog osv. Man kan få både græs i mange forskellige grønne og mange bund farver som den jeg har brugt og man kan også få noget der skal ligne vand. Jeg syntes det er en super finis til disse huse.

Nå men det drysses ud over limen og trykker det forsigtig fast. Da det er helt tørt. Tager jeg mit hus kommer lim fra min limpistol under bunden, og setter huset der på pladen jeg vil ha den.

Jeg har taget cipe bord som jeg har klippet i nogle runde agtige former dem har jeg malet sort og så givet dem lidt sølv voks. De er lagt som en stig hænd til huset. Hegnet rundt er fra halloween huset og har skåret mange ud da der er limet 4 oven på hinanden for at det skulle være mere solidt. Det har også fået lidt voks i sølv. Og limet fadt med limpistol.

Gravstenene og græskarrene er nogle jeg har formet i noget ler og malet.

Juletræerne er lavet ud fra en kramerhus som jeg har lavet i sort karton. Jeg har så brugt en die som jeg har linkede til længer oppe. Den har jeg skåret rigtig mange grans stykker ud i som jeg så har limet på forskudt for hinanden ind til jeg kom til toppen så har jeg pjuskede den lidt så den ikke så så lige og fin ud givet det lidt spray med en sne spray for at det skal se lidt gammel ud. De er også sat fast med limpistol

Jeg har kommet en lyskæde i huset så der skindet lys ud.

Rigtig glædelig halloween booooooaaaaah.

One thought on “Halloween hus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.