LO fra convention – Teenager i 80’erne

Her er et af de to layouts jeg lavede til konkurrencerne til convention. Dette var til konkurrencen med temaet: Stjerner. Så der er pyntet med godt med stjerner. Her er layoutet i sin helhed. Jeg har fulgt en skitse, hvor al pynten er samlet i et vandret bånd, så det var lidt en grænseoverskridende start at sidde med et helt hvidt stykke karton og et S/H billede.

Den skitse, som jeg har fulgt, har jeg fundet på Pinterest, en reference til Scrapfriends. Jeg startede med at plaske lidt blå farve på med en pensel. Det blå formede ligesom hvor pynten skulle lægges. Det blå farve titter frem her og der – især i højre side.

Under billedet lavede jeg en matte af nogle forskellige stykker mønsterpapir – mange lag. Der er desuden pyntet med en masse tynde rammer skåret i mørkeblåt karton.

Her kan man se mere til de mange lag. Og mere pynt i form af rammer, en filmstrimmel, en kæde og nogle små journalling strimler.

Her ses lidt mere af lagene og pynten.

Her er et lille kig nærmere på pynten til højre for billedet. På skitsen var der noget krussedulle-streg, som jeg valgte at lave på mit layout med en sort tråd. Revne stykker mønsterpapir viser lige som den vandrette linie, hvor pynten lægges. Her kan man også se noget af det blå maling titte frem.

Her et kig tættere på pynten i højre side af layoutet – brugte lige kanten af en filmstrimmel for at matche pynten ved billedet. Og igen de tynde rammer. Lidt washitape med hjerter har også fået plads under rammerne. Det var lidt svært at få på plads, for den ide kom lidt sent, så det er forsigtigt listet ind under rammerne til sidst. Fandt lige en rest snor og viklede det til en cirkel, som jeg syede på.

Da jeg malede med den blå vandfarve i starten lavede jeg også nogle blå splat – de kan bla ses her. De fine strå med hjerterne var en die, som jeg købte på convention. Det stykke papir, som her har tallet 61 og lidt tekst er et af de der gamle kort med linier, som blev sat bag i biblioteksbogen. Sådan nogle har jeg fået fingrene i og synes de er ret sjove at bruge på layouts.

Her kan man igen se noget af den blå maling i bunden. Men man kan også se stjerner i flere former. Der er lavet stjerner med paste igennem en stjerne-stencil. Og så er der træ-stjernerne.

Tak fordi du kiggede med.

KarinaHadsten

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.