Baby layout efter skitse

På dette efterårs Convention var der blandt andet en skitsekonkurrence til et layout. Denne gang valgte jeg at springe ud i udfordringen, især fordi jeg havde de perfekte billeder til det 🙂

Her er skitsen:

Og her er mit færdige resultat med mit dejlige barnebarn August;

De store bogstaver i titlen er lavet med et sæt dies fra Die-namic; Stitched alphabet, mens de små er Sizzixthinlitz.  Papiret er Maja Design “Denim and Friends”. jeg har stemplet lidt med diverse små baggrundstempler for at skabe lidt mere levende baggrund. Den lille journaling er lavet med dymo og teget over med hvid gelpen. Blomsterne er lavet med diverse dies fra gemmerne, blandt andet sizzix men også andre jeg for længst har glemt producenten på 🙂

Jeg skal være den første til at indrømme at jeg er ret stolt af resultatet. Det tog laaang tid inden jeg var tilfreds, og der er klart “dimset” mere end jeg plejer. Jeg legede længe med de mange lag papir, poser og bølgepap til det var helt rigtigt. Til gengæld betød det så også at jeg var så heldig at vinde udfordringen, og det er altså ikke tit jeg står i den situation 🙂


(foto venligst udlånt fra Convention  –  fotograf er Jette Worm)

Der er ingen tvivl om at jeg skal være bedre til at springe ud i de udfordringer, det flytter mig hver gang jeg gør det, uanset om jeg vinder eller ej 😉

Tak fordi du kiggede med

Gitte O – aka Godtesen

 

[bloginn id=”0.1574690397191″]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.