Blåt Layout

LO fra convention i Middelfart.

Her er den ene af de to jeg lavet til konkurrencerne til convention.
Der var to konkurrencer inden for Layout. Denne er udfordring 1 som er ud fra en skitse.

Dette LO er lave med Iden om en ”fødselsattest” meningen var der skulle ha hvert vægt og mål osv. med der på men syntes det blev for rodet. Så nøjes med fødselsdag. Som blev min overskrift

Jeg har kørt i de blålige farver.

Og fandt et billede af min dreng far den dag han blev født. Dette billede klippede jeg op i 3 lige store stykker. Fordi efter skitsen skal der 3 bilder på. Jeg har givet hvert billede en matte bag ved som passer til rasten af farverne i min LO. Flænsede alle lige sider.

Fik skåren en hel masse tandhjul ud hvert tandhjul er limet sammen med 4 så de har en god tykkelse. De er malet sort og så givet noget sølv voks de to store urskiver er også malet sorte og givet lidt sølv voks.

Mit baggrunds papir er revet og i mine hulninger er der sat blonder på og en papir selvejet. Samt lidt Tandhjul.

Det er meget lag på lag.

Billederne er også sat meget oven på en del lag på lag hvor jeg har proppede nogle Tandhjul, blonde, og papir servietter ind.

Krukkerne for neden er sat på fordi det var en del af skitsen. Må indrømme de kommer af igen når den bliver hængt op.

Men dette var så min udgave…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.