Gæstedesigner Vibeke – Chokoladekort

Så blev det til tredje omgang med inspiration til brug af Gittes fine chokoladestempler 😉

 Til kortet her tog jeg udgangspunkt i Die-sættet fra Marianne ”COL1462”. Det rummer både krus og chokoladestykker.

Til basis for kortet brugte jeg et 30cmx15cm kvistkarton, som jeg falsede på midten, så kortet bliver 15×15 når det er foldet.  Jeg har sværtet kanterne med distress gathered twigs. Jeg tænkte det kunne være en sjov ide, hvis kurset rent faktisk kunne rumme et brev kakao. Kruset er skåret ud af et stykke ”Mandelkaka m. plommon” fra maja design og stemplet med Gittes chokoladestempel.

Baggrunden er skåret i 14x14cm af er også fra Maja design ”Kärleksmums” og pyntet med en doily jeg delte i 2.

Chokoladestykkerne blev lavet af hvidt 200g akvarelpapir. Jeg farvede chokoladerne med copic-tuscher, og pyntede dem med Nuvo vintage drops ”Chocolate chip”.  Til bladene på kruset brugte jeg en die fra Marianne design ”CR1396” og pyntede med lidt blomster jeg havde liggende.

For at få plads til kakaopakken i kruset, måtte jeg lave tredobbelte tykke skumpuder, for at hæve kruset højt nok op fra papiret. Se fotos 😉

Håber det var forklaring nok, rigtig god fornøjelse med kortet 😉

De bedste ønsker om nogle gode og kreative timer

Vibeke Fruergaard Poulsen

www.denkreativefe.dk

 

Materialeliste til kort med kakao:

Nuvo vintage drops ”Chocolate chip” https://hobbyboden.dk/shop/nuvo-vintage-drops-39346p.html

Copic tuscher i farverne E57, E77, Roo, E31, E11, G14 og YG23

Blade fra Marianne design ”CR1396”

Die-sættet med krus og chokolade fra Marianne ”COL1462” https://hobbyboden.dk/shop/marianne-design-collectables-39334p.html

Designpapir fra Maja:  ”Mandelkaka m. plommon” https://hobbyboden.dk/shop/scrapbook-paper-fika-12344p.html og ”chokladmuffins” https://hobbyboden.dk/shop/cms-13.html?Keyword=chokladmuffins

 

 

[bloginn id=”te-og-chokolade”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.