LO fra convention – Central Park

Så har det endnu en gang været conventiontid og det betyder, at jeg har lavet layouts. Jeg fik lavet to layouts, som jeg var rigtig godt tilfreds med. I det her indlæg får I lov at kigge nærmere på det layout, som jeg lavede til skitseudfordringen. Her først et billede af layoutet i sin helhed, hvor den overordnede opbygning kan ses.

Skitsen, som skulle følges, var denne – så kan I selv vurdere hvor godt den er fulgt 😉

Og så kigger vi nærmere på detaljerne. Det her lille håndtag fandt jeg i en kasse med diverse dimser. Den forelskede jeg mig i og fandt en plads til den på layoutet oven på noget hessian bånd. Elsker når jeg roder rundt i en masse underlige dimser og finder noget, som lige passer.

Jeg havde også en ide om at jeg skulle have et ur på – lidt som et symbol på tiden, som næsten går i stå, når man er i Central Park. Jeg brugte en die til dette ur, som jeg skar til, så det passede ind i helheden. Hjertet af birkebark virkede også helt perfekt til layoutet med naturen midt i storbyen.

På skitsen var billedet længst til højre lidt større end de andre, men mine billeder var lige store. På skitsen var der ligesom et bånd eller lignende nederst på det højre billede – det lavede jeg med noget mørkegrønt twine. På det her billede kan man desuden se, at det mønsterpapir, som jeg har brugt bagerst er sådan noget landkort-agtigt. Det virker meget passende til et LO med rejseminder.

På skitsen er der også en vase med nogle blomster under billederne. Den har jeg løst med at sætte et lille glas, som er fra en Tim Holtz pakke med små glas i forskellige størrelser. Glasset kan ses herunder. Jeg har viklet noget snor omkring. Og så har jeg sat blomster ned i glasset – det kan man ikke lige se her, men det kan man på det første billede. Under “vasen” har jeg pyntet med en souvenier-penny, som er præget med New York City.

Mens jeg arbejdede på layoutet fik jeg lyst til at lave nogle syninger helt ude i kanten. Så jeg prikkede nogle huller og syede rundt om kanten på et par steder på kanten af layoutet.

Til sidst pyntede jeg amok med små stjerner og halvperler – og så en gang gel-pen-streger.

Tak fordi du læste med – og tusind tak til alle dem, der stemte på mit layout i konkurrencen til convention, så jeg endte på en 2. plads i skitsekonkurrencen. Jeg er virkelig stolt og beæret over at I kan li det, jeg laver.

KarinaHadsten

2 thoughts on “LO fra convention – Central Park

  1. Når jeg nu bruger alle mine penge på scrapsager, så jeg ikke har mulighed for at komme i central Park. Så er det næstbedste at gå på opdagelse i detaljer i dit LO.
    Jeg er vild med det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.