Gæstedesigner Vibeke – Søde hilsener i gavepose

I dag kan jeg med stolthed præsentere en dygtig gæstedesigner  –  nemlig Vibeke, som viser en række gode idéer til forskellige søde hilsner du selv kan lave.
Vibeke var så sød at komme med en række forslag, da jeg i foråret lavede en konkurrence her på bloggen, hvor I kunne komme med forslag til stempeltekster. Vibeke havde nogle rigtig gode idéer der kredsede omkring slik og chokolade, og det udmøntede sig i stempelsættet Chokolade, som i øvrigt allerede er blevet en bestseller.

– Gitte

P.S.
Du kan læse mere om Vibeke og ting fra hendes hånd på hendes egen side her:
www.denkreativefe.dk

Chokolade kort

Da Gitte tilbage i maj bad om ideer til nye tekststempler, tænkte jeg straks, at det kunne være fedt med stempler til når man vil give lidt chokolade eller slik væk. Jeg sendte mine ideer til hende, og JUBIIIII hun valgte at gå videre med dem. Så derfor har jeg fået lov til at være gæste-designer og komme med mine bud på, hvad de fine chokoladestempler kan bruges til 😉

Her kommer et par bud, samt vejledninger, så I andre også kan lege med.

En lille sød og hurtig hilsen

Denne lille hilsen er super hurtig at lave. Posen kan rumme lige det du har lyst til at give.

Du bestemmer selv bredden på dit papir, længden svarer til et A4-ark. Jeg har lavet den ene hilsen 10 cm bred(den med m&m’s) og den anden er 12 cm bred. Begge er falset ved 12cm, 15 cm og 27cm.

Den lille flap der foldes over som lukning, har jeg brugt en martha steward kant punch til at pynte på den ene af poserne og så har jeg sværtet kanten med distress ”gathered twigs”. Den anden har jeg pyntet med en doily.

”Kighullet” i poserne er lavet med ”peek-a-boo window”-die fra My favorite thing. Og så har jeg brugt Gittes stempel på poserne.

Jeg folder efter mine falselinjer, fylder en lille cellofanpose med chokolade eller lignende og clipser den fast øverst i papkanten og folder flappen over. Herefter binder jeg et bånd om flappen, så den holder posen lukket.

Super nemt og hurtigt 😉

 

Der er flere ideer på vej.

Kreative hilsener

Vibeke Fruergaard Poulsen

www.denkreativefe.dk

 

Materialeliste:

Gittes eget stempel “Chokolade”: https://hobbyboden.dk/shop/gittes-eget-design-42795p.html

Die-namics “Peek a booh” https://hobbyboden.dk/shop/die-namics-die-rectangle-30855p.html

Bånd til pynt.

 

[bloginn id=”te-og-chokolade”]

One thought on “Gæstedesigner Vibeke – Søde hilsener i gavepose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.