Julekort med “sne” – Embossing

Jeg er ikke så god til at få brugt embossing-folders selv om jeg faktisk er ret vild med den effekt de kan give – og da jeg så denne 3D embossing-folder fra Dixi Craft, der laver sne-effekt, så skulle det prøves af til årets julekort.

Basen er kvistkarton, str. 10×15 cm.

Så har jeg brugt et stykke hvidt karton, der er 9x14cm. Kartonen er embosset med embossing-folderen. Nederst på det hvide karton er stemplet forskellige juletekster af Gittes egne, bla. fra dette sæt.

Som pynt er brugt twine i forskellige farver og forskellige die-cuts i ensfarvet karton og julepapirer som er hævet lidt op med 3d-puder.

5 thoughts on “Julekort med “sne” – Embossing

  1. Hvor er de smukke. Hvilken gran die har du brugt. Synes det er svært at finde en der ser naturlig ud. Men den der gør.

Comments are closed.