Året der gik – og året der kommer: Gitte Grønfeldt

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at jeg udfordrer alle dem fra Hobbybodens Kreative Team, som har lyst, til at kigge både lidt frem og lidt tilbage i anledning af nytåret.
Og jeg lægger selv ud med mit eget bud på de tre punkter:

  • Mine bedste projekter fra året der gik
  • Mine bedste scrapminder fra 2019
  • Mine forventninger til 2020

Mine bedste projekter fra året der gik

I 2019 har jeg mest fået lavet kort, men også et par mini-albums.
Layouts er det (desværre) ikke blevet til et eneste af  –  så her er potentiale for at lave et godt nytårsforsæt.

Kortet her repræsenterer egentlig en stor del af de kort jeg har lavet.
Jeg er nemlig selv (ligesom en masse af jer) blevet rigtig glad for at bruge de lidt specielle stempelsæt, som jeg lancerede i 2019 og som består af hhv. nogle ret store tekster sammen med en mere fin scripty tekst, så man kan bruge dem enten hver for sig eller ovenpå hinanden.
Her er det stempler fra julesættet  –  og så mine elskede juletræs-dies fra Rayher, som jeg hiver frem hvert år, når der skal laves julekort.

Indimellem finder jeg en skitse, som jeg bar bruger igen og igen, når jeg laver enkle kort af rester.
Her er en af dem  –  og ovenikøbet kombineret med et af mine favorit stempelsæt fra 2019, nemlig de skønne husdyr fra Tim Holtz.
Farvelægningen af dem passer perfekt til min tålmodighed  –  bare en lyserød mule og yver –  og så er den ged (ko?) barberet.

Det tredje projekt jeg er ekstra stolt af, er et stort mini-album, som jeg lavede henover hele sidste vinter i scrapklubben i Odder.
Jeg skal nok vise albummet frem i sin helhed i et særskilt blogindlæg ved lejlighed, for der er mange sjove lommer, klap-ud-ting osv.
Jeg har brugt albummet til en masse billeder fra vores ferier i Italien. Jeg har lavet dem om til sådan nogle lidt retro-gammeldags farver, så de ikke virker alt for skrigende i forhold til papiret, som er fra Maja Design.

 

Mine bedste scrapminder fra 2019

Messer, kurser og masser af hyggescrap er stikordene for året der gik

Creativation

I januar var jeg selv og hele fire medlemmer fra det Kreative Team til messe i Phoenix, Arizona.
Det var fem dage spækket med gode oplevelser, fede kurser, masser af inspiration og hyggeligt samvær.

Sommerhushyggescrap

Der har været mange skønne scrap-arrangementer i 2019.
Men et enkelt af dem skal fremhæves:
I april havde et par scrap-piger arrangeret en sommerhustur ved Limfjorden.
Vi var afsted fra fredag til søndag, og der blev virkelig hygget igennem sammen med ca. 40 andre skønne scrap-kvinder.
Jeg fik lavet et mini-album og en masse kort.

Der blev sørget godt for os med lækker mad, konkurrencer og masser af grin.
Udenfor lå den skønne natur, så det blev også til et par gode traveture ved Limfjorden.
En af dagene var der arrangeret ægge-jagt udenfor. Hold da op, hvor var det sjovt.

Akvarelkursus med Ane Skarsholm  –  en øjenåbner

På efterårets Scrap-a-Mania havde jeg tilmeldt mig et kursus i akvarel for begyndere.
Og det skuffede bestemt ikke, for Ane’s tilgang til emnet gav mig en hel aha-oplevelse i, hvordan man også kan bruge sine akvarelfarver.
Så selvom jeg har malet i mange år, så blev dette kursus en øjenåbner, og jeg har flere gange siden fået leget videre med nogle af de teknikker vi lærte på kurset.

Mine forventninger til 2020

Creativation

Ja, jeg gentager mig selv i det uendelige  –  men det er vel ikke så underligt, at jeg glæder mig til fem skønne dage i Phoenix  –  med kurser, inspiration og massevis af nye produkter fra hele verden.

Jeg rejser i midten af uge 3  –  så webshoppen er lukket fra og med onsdag d. 15. januar og vi sender først ordrer ud igen fra mandag d. 27. januar. For Claus får lov at holde “ferie” imens. Helt ferie bliver det nok ikke, for han har vist planer om at blive færdig med flytningen af lageret herhjemme på matriklen.

Jeg tager afsted alene denne gang. Til gengæld er der et par fra team’et, som tager til messen i Frankfurt og snuser rundt, nu hvor jeg desværre ikke også kan nå at være med der.
Så jeg tror roligt du kan regne med at der vil være masser af inspiration at finde her på bloggen i de kommende måneder.

Nytårsforsætter

Som nævnt ovenfor, så har jeg heller ikke fået lavet nogle layouts i 2019. Så I 2020 kunne jeg da forsøge at lave bare ét LO i det mindste. Det er da et fromt ønske, som burde kunne lykkes. Ahemmm…

Jeg nåede heller ikke at være med i Operation Skriv Hjems julekorts-udfordring i 2019.
Men hvis de gentager konceptet i år, så vil jeg virkelig forsøge at være med  –  og dermed også selv blogge et julekort hver d. 24. i måneden.
Udfordringen er, at jeg er på vej hjem med fly fra USA d. 24. januar, så det kommer nok til at knibe med at nå det.

Mit scraprum trænger (som hvert år) til en gevaldig oprydning og organisering.
Som den ukuelige optimist jeg er, så vil jeg se om ikke jeg kunne prøve at blive bedre til det i år . . . igen-igen (ja, jeg tror osse på Julemanden).
Og så skal jeg til stadighed blive bedre til at få brugt mine rester. Og de ting jeg ikke kan bruge skal UD (og enten sælges eller foræres væk)

Lad os nu se om jeg kan leve op til bare NOGET af det i det nye år  –  det har knebet gevaldigt tidligere.

 

Ønsker for 2020

Jeg ønsker og håber, at I vil tage godt imod min serie af dies, som jeg præsenterede i fredags.

Og jeg håber at fremtidige stempelproduktioner vil kunne leve op til jeres forventninger.

Det gør mig så totalt glad i låget (og en lille smule ydmyg), når jeg ser mine ting brugt på jeres skønne projekter.

Et ønske jeg har gentaget flere gange efterhånden er, om da ikke ham Tim Holtz snart skulle se at lave stemplesværter i metallic-farverne, som matcher resten af hans serier.
Det ville være glædeligt.
Og måske også embossingpulver i samme farver, så man rigtigt kan bruge tingene på kryds og tværs. Og ikke bare i metallicfarverne  –  men i mange (alle) af hans farver. Ville det da ikke bare være skønt at kunne heat-embosse noget i f.eks. Mermaid Lagoon, Twisted Citron, Ground Espresso eller hvad dine yndlingsfarver nu er?
Hvis ikke det kommer på messen i januar, så kan jeg jo give ham idéen, hvis jeg støder ind i ham på messen (hø hø  –  som om jeg tør, når det komme til stykket  –  jeg har det med bare at blive totalt starstruck, når først jeg ser de store kanoner derover).

 

Måske kan vores lille serie af nytårsindlæg her på bloggen få dig selv til at reflektere lidt over din hobby.
Jeg kan i hvert fald selv rigtig godt lide lige at trække denne streg i sandet end gang om året og kigge både tilbage og frem.

De kommende dage kommer der flere indlæg fra det Kreative Team, hvor de hver især giver deres bud på 2019 og 2020.

Godt Nytår!
– Gitte

One thought on “Året der gik – og året der kommer: Gitte Grønfeldt

  1. Godt nytår sidekammerat og tak for 2019. Hyggeligt at læse og du skal være SÅ velkommen med link til julekort også her i 2020 hos OSH. Du plejer jo at levere en masse, så du har sikkert nyt at vise frem selvom du først lander efter den 24. Vi lægger jo vores på 24. men andre kan linke lige frem til 24. i måneden efter. ;0)
    Jeg kan følge dig i flere af dine forsætter for 2020. Jeg SKAL også have lavet nogle LO’s OG jeg har OGSÅ et scraprum (der jo samtidig er OSH lager, pakkerum og på gode dage gæsteværelse) der i den grad trænger. Men som nyudklækket pensionist skulle det for d… kunne lade sig gøre – ellers er det da for PINLIGT. God tur til USA og selvfølgelig skal du tale med Tim, du repræsenterer jo et stort antal af hans kunder herhjemme og han vil helt sikkert gerne høre hvad hans kunder savner. Jeg hepper på dig og sender lidt “YES you can-støv” med i din kuffert. Knus herfra og i år VIL jeg til Samsø og gøre øen usikker….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.