Året der gik – og året der kommer: Karina

Så er det blevet tid til at reflektere – kigge lidt tilbage på året, der gik og frem på året, der er på vej. Det er noget af det skønneste på denne tid af året med refleksioner af den ene og den anden slags. Og helt perfekt er det, når jeg får lov at reflektere over en fantastisk hobby. 

Mine bedste projekter fra året der gik   

Overordnet set på året 2019, så startede min scrapår med fuld drøn, da jeg deltog i Creativation i Phoenix, men mere om det senere. Det sidste halve af 2019 har til gengæld været lidt sløvt på scrapfronten. Underligt nok burde jeg ha haft masser af tid, da min datter er kommet på efterskole, men det er som om, jeg har haft tendens til at fylde kalenderen en del mere end normalt. Mest med hyggeting ganske vist, men nøj jeg har haft travlt.

Nå men lad os kigge på et par af årets projekter…

Put the ME in mixed media kursus med Dina Wakley

På Creativation i Phoenix var Gitte O og jeg på et kursus med Dina Wakley. En fantastisk sjov og kreativ kvinde. Vi fik lært nogle nye fede teknikker og resultatet blev en lækker side med malede blomster. Vi stemplede blomsterne med dette lækre stempel: Dina Wakley stempel.

https://hobbyboden.dk/shop/dina-wakley-cling-40792p.html

Vi stemplede både på tissuepaper og på akvarelpapir for at give lidt dimension. Teknikkerne er beskrevet i indlægget på linket herunder. Men her får I et billede af mit færdige projekt.

https://scrapworld.dk/2019/02/creativation-kursus-med-dina-wakley-designer-for-ranger/

LO fra skitseudfordring til convention i marts

Jeg får som regel lavet alt for få layouts, men når vi er til scrap i Ejsing eller til Convention benytter jeg mig af chancen og inspirationen til at få lavet layouts til konkurrencerne. Jeg elsker at have tiden til at nusse om alle detaljerne. Og det er lige nøjagtig hvad jeg gjorde med dette layout til skitsekonkurrencen til convention i marts. Jeg havde nogle billeder fra mit roadtrip med Gitte O inden vi tog på Creativation. Jeg fandt noget papir, som matchede helt perfekt og så var det bare at følge skitsen og tilføre en masse dims. Jeg har beskrevet alt hvad jeg har lavet med masser af billeder i indlægget på linket herunder. Men her er lige billedet af det færdige LO.

https://scrapworld.dk/2019/06/lo-fra-skitseudfordring-til-convention/

Gennemsigtigt kort med inspiration fra Jennifer McGuire

Jeg er ikke så god til at følge nogle youtubere eller bloggere fast. Men ind imellem når jeg mangler inspiration kan jeg godt finde på at finde Jennifer McGuire på Youtube. Jeg synes, hun laver nogle fantastisk ting, som hun formidler på en dejlig måde. Jeg blev fanget af denne video om ”See through” kort.

https://youtu.be/-kamd3ALe78

Jeg bestemte mig for at prøve at lave det kort med en baggrundsdie, som jeg havde i min samling: Polka dot background die fra Die-namics

https://hobbyboden.dk/shop/die-namics-die-polka-39614p.html

Her er mit kort. Jeg freestylede lige lidt omkring ”hængslet” øverst på kortet – i stedet for at lave en lille kant til at lime sammen med, brugte jeg noget bånd og bandt kortets forside og bagside sammen i toppen.

Det oprindelige indlæg med min version af det gennemsigtige kort er her:

https://scrapworld.dk/2019/07/gennemsigtigt-kort/

Jeg kan se at Jennifer McGuire har lavet endnu en video med see through kort, så her er et link til endnu mere inspiration af den slags.

https://youtu.be/Cywd9wEZ5R0

2 x LO fra convention i oktober

De sidste to projekter jeg vil trække frem her i mit tilbageblik på året, der gik er igen layouts – denne gang fra convention i oktober.

Jeg deltog i de to konkurrencer med disse to bidrag.

Layoutet med Central Park var til skitseudfordringen – igen med en masse dims og lækre detaljer. Layoutet med billedet af mig selv fra 80’erne var til udfordringen med temaet ”Stjerner”. Jeg fandt selv en skitse og tog udgangspunkt i en helt hvid baggrund. Det kan nogle gange være lidt skræmmende, men også en spændende udfordring og det er altid svært at vide hvor man ender. Jeg er glad for det resultat jeg kom frem til.

De oprindelige indlæg kan ses her:

https://scrapworld.dk/2019/11/lo-fra-convention-central-park/

https://scrapworld.dk/2019/10/lo-fra-convention-teenager-i-80erne/

Mine bedste scrapminder fra 2019

Der er heldigvis masser af gode minder at vælge fra 🙂

Creativation

Mit største og helt unikke scrapminde fra 2019 er, at jeg fik mulighed for at deltage i Creativation for første gang. Dette var en kæmpe oplevelse, hvor især kurserne med Dina Wakley og Seth Apter gjorde stort indtryk på mig. Det var virkelig nogle inspirerende kurser. I det hele taget var det fantastisk, at gå rundt på messen og møde designerne selv, som brænder for at inspirere. Det var en helt speciel oplevelse, som har skrevet om i flere opslag på bloggen. Jeg linker til mine Creativation-opslag herunder:

https://scrapworld.dk/2019/03/creativation-for-den-nye-pige-i-klassen/

https://scrapworld.dk/2019/02/paper-artsy-kursus-med-seth-apter/

https://scrapworld.dk/2019/02/creativation-kursus-med-dina-wakley-designer-for-ranger/

https://scrapworld.dk/2019/03/creativation-kursus-med-graphic-45/

Sommerhusscrap – Over koen

I april var vi en flok, som var på en lille scraptur i et ”sommerhus” ved Hvalpsund. Det var en super hyggelig weekend med masser af scrap og hygge. Masser af tid til at lade kreativiteten få frit spil, for der var ingen butikker til at tage opmærksomheden. Ikke fordi jeg synes det er træls med butikker, men det gav faktisk lidt ro til at være kerativ.

Scrap i Gavlhuset – store bededag

Store Bededag tog jeg sammen med en flok veninder til scrapdag i Gavlhuset. Det har jeg aldrig deltaget i tidligere, men det er bestemt ikke sidste gang. Det var super hyggeligt.

Scrap i Favrskov (Hammel)

Jeg har i løbet af året været til scrap i Hammel et par gange. Det vil jeg gerne gøre lidt mere i – det er super dejligt at komme afsted og få lavet lidt scrap. 

Altenew – et nyt favoritmærke

2019 blev året hvor jeg for alvor fik øjnene op for Altenew. Jeg faldt pladask for lag-på-lag-stemplerne med matchende dies. Forelskelsen startede med sommerfuglene og siden er der kommet blomsterranke og grene med i samlingen.

https://scrapworld.dk/2019/05/altenew-sommerfugle-wauw/

 

Mine forventninger til 2020

Endnu mere scrap ud af huset

Der er allerede masser af scrapplaner for 2020. I februar skal jeg med nogle scrapveninder i et sommerhus i Sønderjylland. Så er der selvfølgelig scrap i Ejsing sidst i februar og Convention i marts. Det er skønt allerede at have de arrangementer at se frem til. Jeg håber det bliver til flere små scrapaftener hvadenten det så bliver hjemme hos veninder privat, eller i Hammel, Hampen, Gavlhuset eller hvor vi ellers kan finde på at mødes.

Jeg bringer en genudsendelse

Tror faktisk jeg vil tillade mig at gentage et nytårs-ønske fra sidste år, fordi jeg ikke fik gjort så meget ved det og fordi jeg synes det er et godt ønske for det kommende år, så her er det nu rettet til 2020…..I øvrigt tænker jeg, at jeg i 2020 vi fortsætte den gode stil jeg har haft gang i med brug af rester. Jeg har de sidste par år været god til at bruge af mine papirrester. Jeg vil prøve at overføre princippet på andre materialer. F.eks. også dies og stempler. Jeg vil forsøge at bruge de ting jeg har – måske på nye måder. Nogle gange går nogle ting ret hurtigt i glemmebogen fordi nyt kommer til. Jeg vil prøve at tænke lidt kreativt ift. brugen af de dies og stempler jeg har.

Elizabeth craft

De lækre planner dies fra Elizabeth Craft forelskede jeg mig også i og har købt dem for en mindre formue. Jeg kunne godt have et håb om at få gang i at bruge dem noget mere i 2020.

Tak fordi du læste med på mine refleksioner. Nu er det bare med at tage hul på 2020.

Godt nytår

Karina

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.