Creativation – kursus med Graphic 45

Tina og jeg var på kursus med Graphic 45. Underviseren hed Charee Filimoehala og hun piskede os igennem et kursus med fuld knald på. Der var virkelig meget, der skulle nås på de to timer, som kurset varede. Vi skulle lave et album – eller rettere vi skulle beklæde et album med mønsterpapir. Albummet fra Graphic 45 er et omslag med 3 løse hæfter indeni. Et hæfte med blanke sider , et med linier og et med tern. Omslaget og de 3 hæfter skulle beklædes med mønsterpapir og pyntes. Det gik MEGA hurtigt, så det med at tage trin-for-trin-billeder var der ikke tid til. Men jeg kan vise billeder af det album, jeg har fået lavet. Der er ikke så meget at forklare om processen, for alle papirstykkerne var faktisk skåret til os på forhånd (GISP – sikke et arbejde nogle har lavet).

Forsiden af albummet blev pyntet med noget papir, hvor et par af hjørnerne blev revet af og noget andet mønsterpapir titter frem – der bliver derudover pyntet med nogle kort og klistermærker. Blomsterne er nogle jeg har freestylet. Dem fik jeg på messen på et tidspunkt, så de var ikke fra kurset. Jeg har distresset kanterne på papiret og rundet hjørnerne i de hjørner, som var rundede på selve albummet. I løbet af kurset opgav jeg følge med til at kunne distresse kanterne. Det gik simpelthen for hurtigt. Jeg nåede heller ikke at blive helt færdig med at pynte albummet indvendig.

På det næste billede kan man se hvordan albummet er bygget op. Her ses de 3 løse albums, som sidder fast i omslaget med et elastik.

Her kan man også se hvordan hæfterne er fastgjort inde i omslaget.

Her har jeg åbnet albummet – man kan se at albummet er beklædt inde i og at hæfterne også er beklædt.

Som sagt nåede jeg ikke at blive helt færdig med at pynte mit album indvendig. Men mens vi var på kurset tog jeg nogle billeder af “originalen”, så jeg viser lige et par detaljebilleder derfra.

Her er den første side i det ternede hæfte pyntet med en strimmel mønsterpapir lodret + en papirclips, som er pyntet med papir og et frimærke fra et motivark.

Her er det den første side i hæftet med blanke sider. Også her en lodret strimmel og en papirclips.

Her en lille lomme på bageste side i det ene hæfte.

En folde-ud-side på bagsiden i et hæfte.

Endnu en lomme 🙂

Masser af fine detaljer i det album.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.