Creativation 2019 – Kort med WOW

Kunne ikke lade være med at lave den titel når jeg nu gerne ville vise et par kort med den lækre WOW embossingpulver 🙂 de nye sæt fra Sara Naumann er helt fantastiske!

Jeg bruger mest embossingpulver til tekster eller stempelmotiver, men her er det brugt lidt anderledes så man virkelig har glæde af den melerede effekt som disse pulvere har.

Ved det første kort er der to lag embossing;

Først kørte jeg med brayer henover embossingsværten og kørte det så på kortet.m, så blev der drysset gul embossingpulver på og det blev smeltet med varmepistolen. Da det var afkølet, kunne jeg fortsætte med at placere en stencil ovenpå kortet og påførte embossingsværte gennem den. Nu kom turen til den orange embossingpulver, som ligeledes blev drysset på og smeltet.

Ved det næste kort var det endnu nemmere, her trykkede jeg ganske simpelt embossingsværten direkte på kortet, dryssede pulver og smeltede det.

Herefter “sværtede jeg kanter” med embossingsværten, en side ad gangen, dryssede pulver på og varmede det. Så en fin embosset kant hele vejen rundt.

Begge kort er lavet på workshoppen med Sara Baumann på Creativation, dejligt at blive husket på hvor lækker en effekt embossing kan give, og heg er helt forelsket i de lækre pulvere fra WOW.

Tak for at du kiggede med

Gitte – aka Godtesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.