Nytårsindlæg – Ditte

Endnu et år er gået. Og vi siger nu farvel til 2019 og hej til det nye år 2020.

2019 har vært for mig et travlt år, med mange kreative input.

Jeg kan ligge vågen om natten for at ende med at hoppe ind på mit krea rum, og gå i krig med det jeg nu lige har lagt og trængt på jeg ville lave.

Der er sket rigtig meget, i løbet af 2019. og jeg har også fået lavet en masse. Noget er røget direkte i skrallespanden. og så er der heldigvis også nogle ting jeg er rigtig glad for at ha lavet. Men det kender vi jo nok godt til alle sammen.

En af de ting jeg især er rigtig glad for er dette fotoalbum som skal forstille et gammeldags kamera. Det tog også tid. og fik lavet to enden det fik ende da jeg ikke var helt tilfreds med lukningen på den første.

Så er der mine roser. Dem er jeg jo lidt pjattet med at lave. og denne her er min favorit. Jeg havde en lille drøm om at jeg ville ha lavet en buket til min datters konfirmation. men kan godt se tiden den nok presser lidt der. Men en buket skal det nok blive til på et eller andet tidspunkt 😉

Så er der jo også alt mit farve lækning. det er en af de ting der især har taget overhånd i 2019. Og nok også vil forsætte fremover da jeg er vild med at farve lække og lave mange sjove kort m.m. af de søde figurer. En af min ønsker på dette punkt er at få lavet et mini album hvor jeg bruger som dekoration alle de søde figurer jeg får farvet.

De sidste mange år har jeg hvert i Ejsing, til scrap dag og det er en af de dage jeg ser frem til hvert eneste år. Og i 2019 var jeg så heldig at vinde første præmien på min LO. og det var en stor ære for mig.

De største scrap begivenheder i 2019 er:

Jeg blev designer for Gittes (hobbybodens) blog. Det er en kæmpe ære.

Så var jeg til Cjonvensen i Ejsing. og så var jeg så heldig at komme med til Middelfart i efteråret for første gang og det var en kæmpe oplevelse.

Og en af de helt store ting inden for scrap der også er sket i løbet af 2019 er at jeg har fået ny scrap værelse. Så nu kan jeg rigtig tænke kreativ i løbet af det nye år;)

 

Det kommende år:

Skal jeg til Ejsing i slutningen af februar. Glæder mig rigtig meget. Og håber også på at komme til Middelfart til efteråret.

Så skal jeg har lavet indbydelser bordpynt, album og mere til min datters konfimation. Og tænker at komme med en masse input med det til foråret her på bloggen.

Så vil der kommen en masse farvelækning og noget mixmedie

Ja puha mit hoved flyder allerede over med idéer. Men vil ikke afsløre alt for meget endnu det må i vente med at se til 2020  😉

Og så vil jeg slutte dette indlæg af med at ønske jer alle sammen en rigtig godt nyt år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.