Reveal wheel med sommerfugl

Jeg har haft reveal wheel dien læææænge, så derfor var det ekstra pinligt, da jeg forleden ville lave et kort og fandt ud af at de små dies ikke var skåret fra hinanden endnu. Jeg ejer endda masser af add-ons dertil også. Men nu har jeg fået lavet et kort og det var jo slet ikke svært. Men jeg savner lidt nogle af stemplerne dertil, så det må jeg ha kigget på. Men jeg lavede sommerfulge-udgaven, så i stedet for tekster brugte jeg farver på hjulet, så sommerfuglen skifter farve.

Jeg fandt en video, som beskriver teknikken i reveal wheel rigtig fint. Find videoen her.

Her er mit færdige kort, som jeg har holdt i grønne farver med forskellige lilla og lyserøde farver til sommerfuglens skiftende farver.

For at lave kortet skal man bruge Reveal wheel die sættet. Heri indgår forsiden og hjulet, som udgør selve mekanismen. Der indgår også et vindue, men det kan udskiftes med andre former, hvilket jeg har gjort, så jeg har brugt Sommerfugle add-on. Add-on sættet består af en die til at sætte ind i rammen og en løs sommerfugl til at pynte med.

Jeg pyntede desuden med små blomster, som jeg stemplede med distress oxide. Her kan man også se farverne inde under sommerfuglen.

Jeg har ikke fået taget billeder undervejs, så fremgangsmåden er lidt svær at beskrive, men det er ret godt forklaret i videoen, som jeg har linket til længere oppe.

God fornøjelse hvis du skulle kaste dig ud i reveal wheel.

Karina

 

[bloginn id=”reveal-butterfly”]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.