TEMA – Kinder æg: Mulighederne i Gittes die sæt – Basis Tags

Jeg er helt forelsket i Gittes nye die sæt, de er alle fantastiske og med så mange muligheder. Specielt synes jeg de 2 små figurer kan bruges på mange forskellige måder. De skærer ikke hele figuren ud. Her vil jeg vise jer 3 måder at bruge dem på.

1. Tag

På det første eksempel har jeg brugt de 2 små tag i sættet. 2 af hver. Papir er fra Craft Consortium Essentials  Craft – Watercolors.

På den forreste  har jeg brugt stjerne die. Den bagerste er hvidt karton hvor der kan skrives en hilsen. Tagene er sat sammen med twine.

Jeg har desuden som ekstra pynt skåret endnu en stjerne som igen er skåret ud med en rund die. Dette er jeg sikker på jeg vil bruge mange gange som pynt på herre kort.

Teksten er også en af Gittes nye die.

Sættet ser sådan  ud.

2. Som pynt på kortet.

Her har jeg brugt hjertet som er skåret i hvidt karton hvorefter de er skåret ud med en cirkel die. Til herren har jeg skåret et sort hjerte og klippet jakken ud af den. Butterfly er klippet i fri hånd. Damen er kørt igennem med en embossing folder for at lave kjolen mere elegant.

Firkanterne er lavet med Gittes die sæt – Basis rektangler og flag. Den lille har jeg kørt igennem med en 3D embossing folder. Teksten er også en af Gittes dies.

3. Baggrund/Template

På disse kort har jeg brugt de små figurer til at lave en baggrund.

Jeg har først målt op og lavet en template. Den har jeg brugt til at standse ud igennem, på den måde kan jeg styre hvor nøjagtig jeg ønsker udstandsningeren. Jeg tænker templaten også kan bruges som  maske med distress ink eller oxide.

Jeg har brugt Gittes die sæt – Basis rektangler og flag.  Teksten er også lavet med en af Gittes dies.

Tak fordi du kiggede med

Else

 

[bloginn id=”GGS-basis-tags”] [bloginn id=”GGS-basis-rektangler-og-flag”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.