TEMA – Kinder Æg: 3 kort ud af et sæt

Denne gang vil jeg gerne vise 3 forskellige kort lavet med det samme stempelsæt.

Jeg har brugt en af mine favorit stempler fra Tim Holtz denne gang.

Det første kort er lavet med en vandfarve effekt. Man tager stemplet man vil bruge og så farvelægger man med vandbaseret farver. I dette tilfælde har jeg brugt tusserne fra Tim Holtz. Når man så har farvet stemplet som man ønsker. Tager man sin vand forstøver. Holder den en god arms længde fra sit stempel og sprøjter to gange og så stempler man. På denne måde far man et rigtig flot og anderledes stempel aftryk. Jeg har her også brugt en af Gittes stempel tekster til at færdiggøre kortet

Andet kort har jeg stemplet motivet med sort vandbaseret sværte. Og fundet mine copic tusser frem. Farvet stemplet. Og det er som sådan ligegyldig hvad for tusser man bruger her, da selve stemplet i sig selv har masser af skygge. Jeg har så sværtet kanterne med old paper, fra tim Holts.

Det sidste kort er endnu mere enkelt men vældig elegant. Her har jeg taget et sort stykke karton givet det en god tur med puder kluden. Og så embossing med en smuk guld. Sat en passene tekst på og en guld baggrund. 3 søde og nemme kort med en og samme stempelsæt. Jeg håber i kan bruge lidt af ideerne her fra.

 

[bloginn id=”ladyrose”]

One thought on “TEMA – Kinder Æg: 3 kort ud af et sæt

  1. Super lækre kort, og et bevis på at det samme stempel sagtens kan bruges i forskellige stilarter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.