TEMA – Kinder Æg: Concord & 9th – Orange you sweet

Uha.. til denne her Kinder Æg’s opgave er jeg gået en lille smule amok med stempelsættet “Orange you sweet” fra Concord & 9th 😉

Jeg syntes, det er et fantastisk sæt med mange gode muligheder. I dag vil jeg gerne vise dig fem forskellige kort lavet ved hjælp af stempelsættet og die sættet, der passer til.

De tre første kort er one layer kort, altså kort der kun har et lag, nemlig selve kortbasen. Alt er stemplet direkte på kortet.

På det første kort har jeg valgt, at teksten skal være i fokus. Jeg har brugt min Misti og så er det nemt at få placeret alle lag af stemplerne, lige hvor man ønsker dem.

På det næste kort har frugten fået plads i midten og teksten er placeret ovenover og nedenunder.

Her har frugten fået alt fokus på kortet. Jeg tegnede et hjerte på et stykke papir og klippede det ud. Herefter har jeg placeret papiret med det hjerteformede hul over kortbasen. Papiret beskytter kortbasen, så når jeg stempler min frugt, får de facon af et hjerte.

Det næste kort er lavet ved brug af die sættet. Jeg diecuttede en masse citroner og brugte dem som pynt på kortet. Teksten er fra Gitte’s egne stempler fra sættet “Kloge ord”.

Jeg fandt ud af, jeg ikke havde noget citrongult karton, og hvad gør man så? Jo, jeg diecuttede citronerne i hvidt karton og farvede delene med mine ProMarkers i forskellige nuancer af gult 😉

Sidste kort har jeg brugt frugten til at lave mit eget mønsterpapir, hvor jeg efterlod plads til teksten på kortet.

Teksten består både af en stemplet del (You’re so) og en diecuttet del (Sweet). Når jeg skal lime så tynde diecuts fast, bruger jeg en lim med ultra tynd spids. Limen “On point glue” fra Imagine er genial til den slags småtterier. Selve limen er tynd og nem at trykke ud, dog uden at være så flydende, at den er over det hele. Og selvom den er hurtigtørrende, er der stadig tid til både at påføre limen i roligt tempo og til at placere diecuttet på kortet, inden limen binder. Jeg satte en strimmel washi tape på kortbasen, skar mit hjemmelavede mønsterpapir til og limede det ovenpå.

Det var hvad jeg havde til jer i dag 🙂

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.