Når alt andet fejler – lift

Sidder du også en gang i mellem ved hobbybordet med alt dit dejlige grej og er HELT blank i forhold til hvad du skal lave?

Det gør jeg jævnligt, og er det gået helt i hårdknude så er det altså en god kickstart at finde er kort du er vild med og lave din egen fortolkning af det – lifte ideen. Nogen vil sige “jamen så aber du jo efter, det er snyd”… næh jeg kopierer det jo ikke 100%, jeg tager udgangspunkt i det og laver mit eget.

Nedenstående kort er et eksempel på det.

Det originale kort finder du HER.

Jeg tog udgangspunkt i tre ting:

  1. Splat baggrund
  2. Brug af stjerne
  3. Banner teksten

Hvad gjorde jeg så anderledes;

  1. Fandt andre stempler
  2. Lavede flere stjerner
  3. Lavede mit eget mønsterpapir til de hvide stjerner ved at bruge samme teknik som på baggrunden
  4. Lavede banners som en række stråler ud fra den store, ikke som tekst
  5. Satte tekst på baggrunden
  6. Undlod rhinstene

Så ja det ligner, men er ikke samme kort. Og hvad får jeg ud af det? Jeg kom i gang! Da jeg første havde lavet det kort så kom jeg hurtigt videre til andre projekter, fik nye ideer på basis af det jeg havde lavet – jeg fik vækket mit kreative gen.

Så hvis du har tænkt “det er at abe efter, det går ikke”, så tænk om 🙂 brug det som en hjælp til at komme i gang med at lave hobby hvis alt går i hårdknude.

Tak fordi du kiggede med

Gitte O

One thought on “Når alt andet fejler – lift

  1. Jeg er vild med dit kort, og kan faktisk bedre lide dit end det du fik ideen fra. Godt gået 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.