Opløftende tanker fra Concord & 9th

For at lave dette kort med stempelsættet “Uplifting Thoughts” fra Concord & 9th har jeg brugt ink blending og doodling teknik. Doodling i fri hånd er en nem og billig måde, hvorpå man kan få et helt andet udtryk med sine stempler.

Jeg startede med at ink blende baggrunden på min kortbase. Dette kort er et One-Layer-Card (OLC), da der ikke er andre lag en selve kortbasen. Til at ink blende med har jeg brugt mine Taylored Expressions blender brushes, som efter min mening virker som en drøm. Jeg ønskede at skabe en baggrund i blå/lilla toner og udvalgte derfor følgende Distress Ink farver: Chipped Sapphire, Seedless Preserves og Antique Linen.

Da baggrunden var færdig brugt jeg min MISTI stamping tool til at stemple bladene med. Bladene er ét stort stempel, hvilket gør det super nemt.

Jeg ønskede dog at bladene blev fremhævet mere i forhold til baggrunden, derfor valgte jeg at doodle på bladene. Jeg tegnede omkring bladene med løs hånd og havde ikke fokus på at ramme præcist. Netop den løse hånd giver et sketchy look til bladene.

Teksten fra samme stempelsæt har jeg stemplet med VersaFine Onyx Black. Denne pigment sværte er exceptionel god til at få knivskarpe stempel aftryk af tekster.

Kreative hilsner,

Pia K. Larsen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.