Paper piecing med dies

Jeg har leget lidt med Gittes eget design af nye dies. Da jeg havde prøvet at standse disse ud, tænkte jeg at de var perfekte til det, jeg kalder Paper Piecing ( Paper Piecing kan laves på flere måder )  De sorte er det man normal standser ud og bruger… jeg standsede så også ud i mønsterpapirer fra Graphic 45  og brugte det man normal smider væk 😉 og satte ind i det sorte

De tre dies – det hvide kort er også en die –  jeg har brugt ser du her

 

Det er lidt hyggeligt at lave Paper Piecing på denne måde

Også stemplet er et af Gittes egne… var desværre lidt uheldig, da jeg stemplede, men det kan der jo ikke laves om på uden at jeg skal lave et nyt kort 🙂

2 thoughts on “Paper piecing med dies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.