Takke-kort – med et lille fif

En kollega bestilte et kort, der skulle bruges sammen med en lille gave som tak til en person, der havde hjulpet hende og det kom der dette lilla kort ud af.

Det er ikke tit jeg husker at tage billeder undervejs i processen når jeg arbejder, men det huskede jeg denne gang – og især en lille detalje vil jeg gerne dele med jer. Måske I allerede kender den, men jeg må ærligt indrømme at det ikke er længe siden jeg fik det vist af en scrapveninde og jeg synes det er genialt.

Når jeg har skåret noget ud (jeg bruger Big Shot) så lader jeg papiret sidde i dien og så kan man sværte ned gennem hullerne og dermed få en rigtig flot effekt som her på en gren med blade. Det er virkelig simpelt men resultatet er så fint.

Kortet er lavet på en aflang hvid base. Det færdige kort måler ca. 10*20 cm.

Ovenpå basen startede jeg med et stykke kvistkarton og et stykke mønsterpapir der begge er flosset og sværtet på kanterne.

Så kom der et stykke mønsterpapir mere, som også er aflangt. Her er kanterne også revet og sværtet. Ovenpå dette er der brugt twine og ostelærred og et banner i hvidt og lilla.

 

Ovenpå banneret er sat to cirkler – en i kvist og en i hvid og teksten TAK.

Som pynt er brugt små stjerne i træk, blomster, bling og de udstansede grene, som kan ses på disse detaljebilleder.

2 thoughts on “Takke-kort – med et lille fif

  1. Det er et super fint kort – og nu får jeg da helt lyst til igen at lave aflange kort – det har jeg haft længe, men glemmer det hver gang jeg skal lave et nyt kort. Men nu vil jeg forsøge at huske det 😀

  2. Hjertelig tak for at du viser hvordan på enkelt måde sætter de flotte kort. ? God uge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.