TEMA – Sjip sjap sjask: Shimmer powders møder embossing – take 1

Jeg fik lyst til at lege med shimmer powders på embossede motiver igen. Har tidligere lavet projekter, hvor jeg har stemplet og embosset et motiv med blomster og derefter brugt shimmer powders på motivet. Det indlæg kan du se her. Men denne gang fik jeg lyst til at prøve teknikken med det nye baggrundsstempel med cirkler fra Happymade.

Jeg fandt nogle rester af hvid karton fra nogle aser, som jeg havde skåret til og så kastede jeg mig ud i projektet med først at stemple med embossing sværte og embosse motivet med hvid embossing. Det er længe siden, jeg har embosset, så det var ikke alle 4 stykker som blev lige gode. Jeg kastede mig ud i at putte farverne på og spraye med vand. Herunder kan resultaterne ses.

Jeg er ikke så vild med det stykke, som har de blå/sorte farver, men det fandt jeg heldigvis en løsning på, men her vil jeg vise resultatet af de to kort med de røde farver. De endte med at se sådan her ud. I det følgende forklarer jeg detaljerne på kortene.

Jeg startede med at trimme stykkerne til en størrelse, som passer på en almindelig kort størrelse. Jeg lavede en matte af boudaux karton, som passede ret godt til de mørkeste toner af shimmer powderen. Så skar jeg en ramme ved at sætte to størrelser af double pierced rectangle fra Simple and basic. Herunder kan man lidt bedre se den lækre detalje at rammen har den dobbelt piercede detalje.

Med en mindre af de double pierced rectangles skar jeg et hul til teksten. Selve den piercede del er på den firkant, som blev skåret ud. Den skal helt sikkert bruges på et projekt senere. Men i hullet stemplede jeg med embossing sværte, så jeg kunne embosse min tekst med hvid embossing pulver. Det blev en ret lækker effekt.

Tak fordi du kiggede med. Håber du kunne li hvad du så. Det var i hvert tilfælde sjovt at lave.

Jeg laver et andet indlæg med det blå/sorte stykke, så I kan se hvordan jeg fik omdannet noget mislykket til noget godt.

Karina

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.