Nyt lækkert legetøj

Jeg har anskaffet mig to nye stykker legetøj, som jeg er virkelig glad for. Det ene er en embossing folder fra Simple and Basic med en masse cirkler inden i hinanden. Her er den brugt med sværte. Jeg har trykket sværte inde i embossing folderen inden jeg lagde papiret i og kørte den igennem Bigshot’en. På den måde vil det hævede område fremstå hvidt og det sænkede område få farven. Jeg synes det er en lækker effekt.

Det andet stykke legetøj er brugt som pynt – det er nemlig de nye smarte vaser/flasker fra Tim Holtz.

På det første kort har jeg skåret en vase og givet den lidt sværte i kanten. Skåret en halv flaske i noget mønsterpapir, som også har fået sværte. Vasen har jeg givet lidt facon med en bone folder.

Lidt tættere på, hvor man bedre ser vasens facon og det hvide tråd, som jeg har brugt til at skabe lidt pynt på tværs af kortet.

På det andet kort er der også en vase – denne gang pyntet med lidt twine. I vasen er der her nogle store blade fra sættet Monstera fra Altenew. Sættet er med layering dies, så bladene laves i flere lag, hvilket giver en smart 3D-effekt.

Og igen lidt tættere på vasen med de store blade.

Tak fordi du kiggede med. Jeg er virkelig glad for mit nye legetøj. De vaser kommer til at være meget anvendelige og baggrunden er bare for lækker.

Karina

12 thoughts on “Nyt lækkert legetøj

  1. Altid dejligt med nyt legetøj 🙂 Rigtig flotte kort som kan bruges til flere anledninger 🙂

  2. Lige de 2 ting har jeg besluttet mig for ikke er mig – for især flaskerne synes jeg er svære at bruge – og ser viser su så noget så simpelt og smukt 🙂

  3. To flotte kort.
    Smart den måde du har brugt embossing folderen på.
    Skønt nyt legetøj, det må vist på min ønskeseddel:)

  4. Den vase er da for skøn…har den ikke selv, men kan måske bruge noget andet jeg har, og så lifte den 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.