Watercolour wash baggrund – Nyd dit otium

Siden Scrap-A-Mania sidste år har jeg fået hevet mine akvarelfarver frem igen og det er en skøn fornøjelse at lege med teknikkerne. Dette kort er lavet med en watercolour wash baggrund og jeg er vild med resultatet. En aften sad jeg og legede med denne teknik og forskellige farver. Her får I et af de færdige kort at se, som er lavet til én som gik på pension.

Jeg kan desværre ikke huske, hvilket akvarelpapir som er brugt. Årsagen er, at jeg testede en bunke forskellige typer papir til denne watercolour wash teknik. Akvarelfarvene som jeg har brugt er Kuretake Gansai Tambi. Jeg har sættet med 24 farver. Efter at have lavet min wash baggrund, lod jeg det tørre til næste dag. Da jeg havde planer om at stemple ovenpå min wash, var det ekstra vigtigt at det har 100% tørt. Jo, jeg kunne da have snydt og brugt min heat gun til at hjælpe processen på vej. Ulempen er blot, at en heat gun tilføre meget varme på kort tid og derfor er der større risiko for at papiret vil bugte sig.

Næste dag kunne jeg gå i gang med at stemple på min baggrund. Det flotte blomster motiv er fra Altenew “Dainty Bouquet”, som faktisk er et lag-på-lag stempelsæt. Man kan faktisk mange gang bruge sine lag-på-lag stempelsæt til silhouette stempling.

Til teksten brugte jeg Gittes Eget design “Job”, som jo passede perfekt til en kommende pensionist. Både blomsten og teksten er stemplet med VersaFine Onyx Black, som er en fantastisk sværte til knivskarpe aftryk.

Kortet skulle bruges til en lille gaveæske og jeg forsøgte, at afpasse farverne for at skabe et godt match.

Kreative hilsner,

Pia K. Larsen

17 thoughts on “Watercolour wash baggrund – Nyd dit otium

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.