TEMA – Hold humøret oppe: En blomsterhilsen

For noget tid siden så jeg en efterspørge et stempel med en blomst som ligner magnoliablomsten. Da jeg så en svare dette sæt fra My Favorite Things måtte jeg straks købe det 🙂

Jeg stemplede det nogle gange og brugte en aften med at farvelægge det i forskellige farver.

Her får I et par stykker af dem.

Der er i øvrigt en die, som passer til stemplet, så motivet kan skæres ud. De giver en masse muligheder. Jeg fik pakket det her kort i en cellofanpose og opdagede så, at jeg havde glemt at sætte en tekst på, men PYT – man kan godt sende et kort uden tekst. Det er en god måde bare at sende en lille blomsterhilsen uden at det er med tillykke.

Her får I en version i orange 🙂 Denne gang med en fin lille tekst. Med vilje har jeg valgt en tekst, som ikke er tillykke, men mere bare en generel tekst, så kortet kan bruges til bare at sende en hilsen i denne tid.

Tak fordi du kiggede med.

– Karina

14 thoughts on “TEMA – Hold humøret oppe: En blomsterhilsen

    1. Den ligner nemlig rigtig meget en magnolia. Det er et virkelig smukt stempel – og så er der en koordinerende die, så blomsten kan skæres ud.

  1. Wauw et flot stempel – og så flot farvelagt. Jeg farvelægger ikke selv, men det der giver mig helt lyst til det ?

    1. Tak – man må gøre op med sig selv om man vil det med farvelægning. Det kan være en super ide hvis man kender nogle, som man kan låne tusser af. Også for at finde ud af hvad man er til. Men når man får taget hul på det kan det blive helt afstressende.

  2. To rigtig smukke kort. Jeg er selv vild med magnolier. Rigtig flot farvelægning og jeg er da total vild med den lækre Lawn Fawn baggrundsdie, jeg har set dig bruge et par gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.