TEMA – Hold humøret oppe: Foil hjerte rest

I Påsken fik jeg kastet mig over en masse rester fra tidligere kort projekter, hvilket var enormt skønt. Ikke blot oprydningsdelen af det, men også muligheden for at tænke kreative løsninger for at få udnyttet tingene. Blandt resterne var et toner foilieret hjerte, som ville være perfekt til et Op med Humøret kort.

Selve hjertet er lavet med Gina K. Designs “Foil Mates – Bold Backdrops”, er mønsterede toner ark klar til at blive påført foil med en Minc Maskine eller almindelig laminator.

Jeg har tidligere lavet en lille Foil Teknik Video serie om toner foil. Her indgik blandt andet hvordan man bruger Foil Mates fra Gina K. Designs. Videoen kan ses HER. Til sidst i denne post har jeg linket til hele Foil Teknik serien.

Til dette kort har jeg brugt en baggrundsdie på selve kortbasen. For at undgå at baggrundsdien skærer fronten af kortbasen, har jeg benyttet teknikken Partial Diecutting. Det betyder, at jeg ved at placere mine skæreplader forskudt ved gennemkørsel i min diecut maskine kan undgå at die’en skærer igennem netop der, hvor skærepladerne er forskudt. Hermed kommer der ikke det fulde pres på, når man kører det igennem diecut maskinen.

Den fine “Stitched Woodgrain” baggrundsdie er fra Lawn Fawn.

Som tekst har jeg brugt et nyt diesæt fra Spellbinders, som hedder “Type Hello”. Her præger den ene Hello die også riller i kartonet. Dette er især perfekt til helt glat karton, men kan også sagtens bruges til karton med struktur.

Den lille ekstra tekst på hvidt karton har jeg givet en matte af sølv glitter gavebånd. Jep, det er faktisk bare gavebånd!

Som lovet er her links til resten af Foil Teknik Video serien:

Foil Teknik 2: Deco Foil’s Clear Designer Toner Sheets + VIDEO

Foil Teknik 3: Foil med egne toner printede motiver + VIDEO

Foil Teknik 4: Udnyt dine Foil rester + VIDEO

 

Kreative hilsner,

Pia K. Larsen

16 thoughts on “TEMA – Hold humøret oppe: Foil hjerte rest

  1. Sødt restekort. Hvor kan jeg godt lide kortbilleder, hvor materialer er strøet mere eller mindre tilfældigt bagved.

    1. 1000 tak, Hanne 🙂
      Og dejligt at vide mine fotos med materialerne bliver værdsat.

    1. Tak 🙂 Kan godt forstå, du er fristet af foil teknikkerne. Det er også vildt lækre resultater man kan få på dine kort og LO’s 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.