Enkelt og tøset – Konfirmationskort

Nu er det selvfølgelig ikke helt til at vide, hvornår dette års konfirmationer kommer til at ske. Men det skal ikke betyde at I bliver snydt for lidt Konfirmations inspiration! Hvem ved, måske får vi lige pludselig brug for det. Dette kort kom ærligt talt til ved en tilfældighed. I Påsken besluttede jeg mig for at rydde op i mine rester fra tidligere projekter, hvilket var en skøn proces. Og hermed kom dette kort til verden.

Den fine oval og woodgrain stykket var i blandt mine rester og bare bad om at blive brugt. Jeg er faktisk ganske tilfreds med hvor godt et resultat et småprikket mønster giver sammen med det lidt mere maskuline woodgrain mønster.

Bemærk også at dette kort kun består af diecut stykker.

De rektangulære stykker er fra dette fabelagtige diesæt fra Gittes Eget Design “Basis Rektangler og Flag”. De to rektangel dies er mine nye favorit go-to’s.

Den lækre baggrund med woodgrain er skabt ved hjælp af baggrundsdien “Stitched Woodgrain” fra Lawn Fawn.

Den fine pige er en die fra Dixi Craft “Boy & Girl” mens at diecut teksten er fra Gittes Eget Design “Brush Konfirmation”. Jeg fik god hjælp af min Jewel Picker til at holde styr på den lille prik over i’et i Konfirmation. Jewel Picker er også fantastisk til rihnsten, pallietter og andet småt, som skal limes på et projekt.

Jeg har til ovalen brugt DieNamics “Cross-Stitched Oval STAX”.

Og så har jeg tilsidst pyntet kortet med Nuvo Crystal Drops “Bubblegum Blush”.

Hvis du gerne vil se et andet tøset konfirmationskort ala min enkle stil, så kig her:  Bonus kort af rester fra Inlaid Diecutting projekt

Kreative hilsner,

Pia K. Larsen

 

16 thoughts on “Enkelt og tøset – Konfirmationskort

  1. Taaak, Berit 🙂
   Kender kun selv alt for godt det med at nye behov “pludselig” opstår 😀

 1. De er så flotte begge 2.
  Jeg lærte da lige lidt nyt mht. at lave 2 kort på én gang ?
  Jeg elsker småprikket papir, men det bliver sjældent brugt. Det skal det nu ?

  1. 1000 tak, Diana 🙂
   Skønt at du har fået lidt ekstra inspiration ud af min blogpost 😀

 2. Super flot ? som altid Pia, jeg kan så godt li’ din stil og også dine billeder med materialerne rundt om kortet. Også dejligt lige at kunne gå tilbage og se tidligere kort ?

  1. Fedt! og tusind gange tak, Heidi 😀
   Jeg sætter virkelig pris på at få feedback på fotos og blogposterne 🙂

 3. Altid enkle og rigtig flotte kort Pia, fin opstilling så alt kommer med, så man kan se de enkelte detaljer, god inspiration, tak for det.

  1. Tusind tak for din søde kommentar, Annelise 🙂
   Dejligt med feedback på mine fotos og at der sættes pris på at jeg inddrager materialerne.

  1. Tak Heidi. Og lige præcis! Dette kort design kan bruges til mange typer kort 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.