Inspiration fra kort skitse

Nogle gange når jeg mangler inspiration kan jeg godt lide at bruge en kort skitse. Det hjælper mig meget med at komme i gang igen. Den skitse jeg her har brugt er fundet af Gitte O. Fra design teamet.

Papir er fra The Paper Tree – Lakeside Bloom.  Lækre farver som jeg er helt vild med. Tillykke stempel er fra Gittes design. Bladene er lavet med en die fra Sizzix Spring Stems sættet samt en die fra Memory Box.

Skitsen er fra Mono – de laver rigtig mange gode skitser så man kan altid finde inspiration på deres side.

Tak fordi du kiggede med

Else

3 thoughts on “Inspiration fra kort skitse

  1. Rigtig flot kort ? som forholdsvis ny så kan jeg godt li’ at gå ud fra skitser

  2. Flot kort, og ja, det er rart at bruge en skitse, hvis man lige er rendt tør for inspiration, og så er det jo fedt at man kan finde et hav af dem på nettet ?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.