Layered stencils – gradueret farvelægning

I en tidligere blogpost introducerede jeg layered stencils fra Nellie Snellen, og lovede at jeg ville prøve med en gradueret farvelægning. Det har jeg nu været i gang ned, og uha det bliver fint.

Jeg har prøvet ned to forskellige tilgange; først hvor det fader ud fra Venstre mod højre – igen ned brug af distress ink, denne gang i tre blå nuancer. Største udfordring er at få dem placeret præsist. Jeg brugte washi tape til det, men heldigvis så har Gitte en holder på vej som gør den del meget nemmere.

Da jeg havde lavet kortet færdigt slog det mig; man må også kunne lave det så farven bliver kraftigst i midten og fader ud mod alle sider. Det har jeg då lige prøvet af her.

Kunsten bliver at få lavet det lækre kort uden at skjule for meget.

Indtil videre har jeg brugt distress ink, men jeg tænker det må få et andet udtryk hvis jeg prøver med distress oxides. Det må prøves!

Tak fordi du kiggede med

Gitte O

9 thoughts on “Layered stencils – gradueret farvelægning

    1. Hej. Mange tak for rosen, jeg må erkende at jeg simpelthen ikke kan huske hvad det er for en die. Det er en gammel en fra lageret jeg har klippet en lille bid af.

  1. Det ser godt ud. Sådan her er jeg mere fan af layered dies. Jeg har nemlig besluttet mig for, at jeg ikke kan li det- det holder behovet nede. ?

  2. At fade giver netop layered stencils en fed ekstra effekt 🙂
    Hader at skule øbe 3+ for at få et sæt, men arghh de er nu smarte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.