Layered stencils fra Nellie Snellen

Uha jeg er forelsket! Layered stencils fra Nellie Snellen er det vildeste hit hos mig 🙂 faktisk kiggede jeg på dem et stykke tid uden at de rigtigt fængede, men til sidst overgav jeg mig og købte et enkelt sæt med sekskanterne.

I de to kort jeg vil vise her har jeg brugt tre grønne distress inks, startende med den lyse til de største sekskanter og så ellers to mørkere toner for de to næste lag. For at sige det på godt Jysk; det er ikke grimt ? der første kort er bare helt enkelt, baggrunden er rigelig ned pynt. Som vanligt har jeg haft fat i Gittes dies fra første kollektion, både rektangel med stitches, grene og flag.
Tekststemplet er fra sættet Brush Script / Glade Hilsener.

Det næste kort er jo grundlæggende skåret over samme læst, dog har jeg her delt baggrunden op med hjælp fra en die fra Die-namics. Teksten er stemplet på hvid cirkel med stitches. Teksten er fra stempelsættet Psst!! Tillykke for helvede

Næste eksperiment bliver at graduere farvelægningen, det skal nok blive sjovt.

Tak fordi du kiggede med.

Gitte O

6 thoughts on “Layered stencils fra Nellie Snellen

  1. Super flotte, både i stilen og de grønne farver ? de stencils er så gode ?

  2. Hvor er de flotte ? Jeg ejer ikke nogle layered stencil endnu, men det står på ønske liste ???

  3. jeg har altså også gået og kigget lidt til dem, og tænker de må med i næste køb. flotte kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.