Fødselsdags kort

Så fik jeg også prøvet Gittes fantastiske die af med hurra.

Det som sådan et meget enkelt kort. Jeg startede med at sværte baggrunden, i noget gul grøn og lilla farver. Sammen med den nye stensil med boblerne, fra tim Holtz. Syntes det giver en supper fin blød baggrunds effekt.

Så skar jeg mit Hurra ud midt for. Og limet inder madet på kortede.

De små elefanter er fra Mama Elephant og de er malet med en normal pensel. Og noget sværte fra tim Holtz.
Jeg tager noget af farven på min glas plade og kommer lidt vand ved siden af. Så gør jeg det område vådt jeg vil male i en farve. Ved kun at gøre det område vådt sørger jeg for at farven bliver i det område når jeg farver, så er det nemmer at styre. og få lagt de skygger hvor jeg vil ha dem. Men husk at vis du vil farve et område med grå og et område lige op af den grå med rød så vent til det grå er tør. Ellers flyder det røde ind i det grå. Og det vil vi jo helst undgå. 😉

Det lille stempel der er sat på for neden er også et Gittes egne stempler.

Håber i kunne lide denne meget enkle kort.

6 thoughts on “Fødselsdags kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.