Man kan aldrig få for mange sommerfugle

Sommerfugle – jeg elsker sommerfugle – og heldigvis har de været populære indenfor scrap i al den tid jeg har scrappet.

Nogle gange dukker der nogle andre motiver op – ugler, svaner, luftballoner, svampe, havenisser osv – men sommerfuglen er der altid og der kommer heldigvis ofte nye udgaver.

Tim Holtz har lavet et nyt sæt og jeg har lavet to kort hvor 2 af de 4 sommerfugle er brugt. Selve kortet er lavet efter samme princip som jeg tidligere har beskrevet i indlægget der hed ” Et simpelt kort med en lækker gren“.

Sommerfuglene er så smukke og detaljerede, at jeg ikke synes der behøver mere pynt på kortet.

6 thoughts on “Man kan aldrig få for mange sommerfugle

  1. Det har du helt ret i, det er simpelthen umuligt at få for mange sommerfugle ?. Fine og enkle kort som jeg vist lige skal prøve at lave et par stykker af, og selvfølgelig skal der også sommerfugle på dem.

  2. Sådan har jeg det med stjerner⭐️
    De har det med at dukke op igen og igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.