Man kan aldrig få for mange sommerfugle

Sommerfugle – jeg elsker sommerfugle – og heldigvis har de været populære indenfor scrap i al den tid jeg har scrappet.

Nogle gange dukker der nogle andre motiver op – ugler, svaner, luftballoner, svampe, havenisser osv – men sommerfuglen er der altid og der kommer heldigvis ofte nye udgaver.

Tim Holtz har lavet et nyt sæt og jeg har lavet to kort hvor 2 af de 4 sommerfugle er brugt. Selve kortet er lavet efter samme princip som jeg tidligere har beskrevet i indlægget der hed ” Et simpelt kort med en lækker gren“.

Sommerfuglene er så smukke og detaljerede, at jeg ikke synes der behøver mere pynt på kortet.

5 thoughts on “Man kan aldrig få for mange sommerfugle

  1. Det har du helt ret i, det er simpelthen umuligt at få for mange sommerfugle 😁. Fine og enkle kort som jeg vist lige skal prøve at lave et par stykker af, og selvfølgelig skal der også sommerfugle på dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.