Studenterkort vol 2

Et andet studenterkort jeg har lavet i år er bygget lidt anderledes op end de kort jeg viste i et tidligere indlæg.

Dette kort har en hvid base (kortet er 10*15) og jeg har stemplet direkte på kortbasen med et stort baggrundstempel med tekst og mønster. Det er ikke tit jeg stempler direkte på basen, men når der bruges et Stamping Tool / stempelværktøj som fx. en Misti, er det intet problem at få et perfekt stempelaftryk og jeg synes det giver en helt helt andet udtryk end når der stemples på et ekstra stykke karton som sættes på basen.

Ovenpå stemplet er sat en rød ramme og inden i rammen er sat bøger og mini-studenterhue. Derudover er brugt en tekstdie med tillykke som er skåret ud i både karton og mosgummi for at give effekt og der er brugt en af Gittes tekstdies med Student.

Tillykke til alle årets studenter.

6 thoughts on “Studenterkort vol 2

  1. Sikken sødt kort til de røde studenter. Det giver en mega flot effekt med stemplet som baggrund ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.