Velkommen indenfor på Samsø . . . endelig . . .

Så blev den nye outlet-butik langt om længe så godt som klar til åbning – og du finder de aktuelle åbningstider lige HER.

Jeg havde oprindelig lovet både mig selv og andre for laaaang tid siden, at den skulle være klar til påske.
Men det fik corona-nedlukningen sat en stopper for af to grunde. Den ene, at butikken er så lille, at det ikke ville være forsvarligt at åbne for kunder. Og den anden, at den travlhed der kom i webshoppen umiddelbart efter nedlukningen gav os nogle arbejdsuger, der nærmede sig de 80 timer. Så der har hverken været tid eller energi til også at skulle gøre klar derude.

Men nu nærmer vi os lige så stille normale tilstande, og jeg har fundet tid til at få gjort klar.

Og tidspunktet er jo helt rigtigt, for som støtte til de mindre ø-samfund, har regeringen bevilget en pose penge der gør, at man kan komme til Samsø som gående eller på cykel helt gratis, hvis man forudbestiller sin billet!
Du kan læse mere om det på rederiernes hjemmesider, som du finder links til nederst på siden HER.

Det er den “gamle” butik i de hyggelige små lokaler i den bageste ende af stalden, der er blevet genindviet.
De seneste år har der været lager og pakkerum dernede, men da webshoppen efterhånden står for 98% af vores salg, så var det på tide at vi rykkede hele Claus’ afdeling ned i det store regulære lokale, hvor der er lidt bedre forhold at arbejde under.

Til gengæld synes jeg at lokalerne er perfekte til min lille sommerbutik.
Der er lidt mindre plads, så jeg har helt droppet at have basisvarer som hidtil (jeg kunne heller ikke forsvare at have den store lagerbinding), men har nu KUN outletvarer, anden-sorterings sager og i det hele taget massevis af gode tilbud.

Det holdt ellers hårdt, for der har manglet timer i døgnet til at nå det hele. Og på et tidspunkt i vinters så det noget håbløst ud, da alle lagerreolerne var blevet pillet ned.
I slutningen af februar kom der lidt mere skub i projektet.
Jeg fik støvsuget spindelvæv ned fra lofterne og væggene og støvsuget og vasket gulvet, og det hjalp gevaldigt på det hele.

Herefter stak Corona’en en kæp i hjulet, og det hele lå stille et par måneder, før jeg igen fik tid til at gøre mere.

De sidste par weekender er gået med indretning og ophængning af varer, så der er noget at kigge på for alle jer der kigger forbi.
Det skrider langsomt frem, men jeg satser på at være 95% færdig onsdag d. 1. juli kl. 10, hvor jeg lukker dørene op for første gang i denne sæson.

Og jeg har også skullet sætte mig ekstra godt ind i reglerne for detailhandel i forbindelse med Covid-19.
Så ligesom i alle andre butikker, vil du blive mødt af håndsprit, engangshandsker og plakater.
Jeg mangler lige at lave den endelige opmåling af lokalet, så jeg er sikker på hvor mange der må være ad gangen. Men jeg tror vi ender på 8-10 personer.

Så VELKOMMEN i OutletButikken skal det lyde herfra!!

Og HUSK  – at hvis du kommer forbi og skal have noget fra webshoppen, så SKAL der lægges en forudbestilling senest dagen før. Så har vi tingene klar til dig, når du kommer.
Jeg har desværre ikke mulighed for at løbe ud på lageret i åbningstiden!
Men på den anden side, så er det faktisk det tredje år jeg kører det på den måde, så jeg håber at alle efterhånden har hørt om det og er opmærksomme på det.  🙂

 

På glædeligt gensyn til alle der lægger vejen forbi Samsø i løbet af sommeren 2020.

– Gitte

 

8 thoughts on “Velkommen indenfor på Samsø . . . endelig . . .

  1. Hvor skønt at I nu er kommet så langt. Ville utrolig gerne over og besøge jer, men det kan af gode grunde ikke lade sig gøre. Men stor tillykke med den “nye” butik og jeg håber I får mange besøgende.
    God sommer til jer 😀

  2. Uuuhhh hvor du frister…. Vi vil så gerne besøge Samsø og så kan mor her jo kigge lidt i butikken imens mand og børn spiser is. Jeg skal vist lige ind og tjekke færgepriser med bil ?
    Det ser rigtig hyggeligt ud og jeg håber du får en skøn og travl sommer ? Måske ses vi ?

  3. Det ser dejligt ud det kunne være man skulle overveje en smuttur over og se på herlighederne

  4. Hmm, mon ikke det kan kombineres med en tur til stranden, vi plejer at tage til Saksild, så hvis jeg tager en cykel med, kan mand og børn blive ved stranden, og jeg kunne tage færgen ?.
    Det skal jeg da vist lige have undersøgt nærmere ?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.