Hej Haj!

Ja, jeg ved det godt.. det er måske enormt plat og meget far-joke-agtig, men ikke desto mindre syntes jeg stadig, det er sjovt.

Hej Haj!.. 😀

Joken fra barndommen, her omsat til et kort. Lige siden Gitte udkom med den nye release og det store “Hej”, har det kort bare ventet på at blive lavet, og da jeg så haj-stemplet fra Sunny Studio, var min tanke bare: Der var den! Der var min haj. 🙂

Jeg har som sagt brugt det store “Hej” fra Gitte´s egne die designs “Midi & Maxi / Hej” – denne gang kun de to inderste lag.

Hajen og fiskene er fra sættet “Sea You Soon” fra Sunny Studio Stamps – de er skåret ud med det tilhørende die-sæt og malet med mine Zig Clean Color Real Brush Markers.

Baggrunden er ink blendet med Distress Oxide Ink i farverne: “Chipped Sapphire”, “Mermaid Lagoon”, “Peacock Feathers” og “Cracked Pistachio”. Efterfølgende har den fået et pist med vand, så der kommer lidt tekstur i baggrunden. Da papiret var tørt, skar jeg baggrunden ud med den største die fra Gitte´s egne die designs “Basis Rektangler og Flag”, så passer det nemlig lige med et almindeligt standart A6 kort, som jeg har brugt her.

Håber, det bragte et smil over dine læber – jeg har bestemt hygget mig med at lave kortet.

Mange tak fordi du kiggede med hertil.

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: @_tinamathisen_

5 thoughts on “Hej Haj!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.