Introduktion til Spellbinders Glimmer Hot Foil System #1 + VIDEO

Da Spellbinders Glimmer Hot Foil System kom frem var jeg på ingen måder interesseret i at hoppe med på bølgen. Jeg har sågar stået på Creativation Messen i USA og sagt, at det aldrig bliver mig. HA! Der var jeg nok liiige hurtig nok til at påstå noget, for jeg er blevet helt solgt sidenhen. Er du nysgerrig på Hot Foil og især på Glimmer Hot Foil Systemet, er dette lige for dig. Har du købt en, men ikke rigtig kommet igang med den endnu, så kan du også sagtens kigge med. Jeg har lavet en dansk introduktionsvideo til jer, hvor jeg forklarer grundlæggende om Hot Foil Systemet. Jeg viser også en gang Hot Foiling i aktion, så I kan se hvorledes man gør. Gode tips giver jeg også undervejs i min video, så kom endelig og kig med. Dette er starten på en lille serie om Hot Foil med Spellbinders Glimmer Hot Foil System.

I min video nævner jeg ikke alle lækkerier, som følger med købet af en Glimmer Hot Foil. I startpakken følger også et par ruller Hot Foil, samt et par Hot Foil Plates. Pakken indeholder alt man skal bruge for at komme i gang. Dog skal man være forberedt på at blive fristet til at købe andre lækre hot foil farver og selvfølgelig andre mere spændende hot foil plates. Der er efterhånden ved at være et rigtig stort og skønt udvalg af Hot Plates.

Hvis man er ejer af en Couture Creations GoPress and Foil, kan man også sagtens bruge denne lille Hot Foil serie til inspiration.

Når man køber hot foil, skal man sikre sig at folien er Heat Activated Foil. Folien skal altså være beregnet til at blive aktiveret ved hjælp af varme og tryk. Man kan derfor ikke bruge den type folie, som aktiveres af sort toner. Sidstnævnte er hvor man bruger Heidi Swapp’s Minc eller en almindelig laminator.

Hot Foil eller Heat Activated Foil er i Hobbybodens webshop tilgængelig af mærkerne Spellbinders og Couture Creations. Hvis man har en Glimmer Hot Foil kan man sagtens bruge folie fra Couture Creations. Man behøver altså ikke kun bruge Spellbinders Hot Foil til dette. I Hobbybodens webshop kan man for Spellbinders folien søge på ordene “Hot Foil”, mens man for Couture Creations folien kan søge på “Heat Activated Foil”. Tro mig, der er maaange lækre farver at få!

Kig med i næste afsnit af denne mini serie, hvor jeg vil viser jer Hot Foil fra start til slut. Helt banalt hvordan man gør, samtidig med at jeg giver masser af tips undervejs. Jeg viser jer også, at det absolut ikke er hver gang man opnår perfekt resultat i første forsøg.

Kreative hilsner,

Pia

 

9 thoughts on “Introduktion til Spellbinders Glimmer Hot Foil System #1 + VIDEO

    1. Og man skal huske at lytte til sin egen tålmodighed ? Kender det godt, da det helt klart er en af årsagerne til at jeg ikke har kastet mig over Mixed Media ?

  1. Det er godt nok blevet flot 😀
    Jeg har ingen af Spellbinders endnu, men har overvejet nogle stykker, da de er super flotte.
    Glæder mig til at se meget mere af dem du laver 😉

  2. Jeg er nok en af dem som aldrig får købt den. Men kan godt se at den kan lave nogle flotte detaljer på kort.

    1. Og det skal der sandelig også være plads til Julie ? Det ville måske også gå hen og blive lidt kedeligt, hvis alle vi danske scrappere ejede en ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.