Is, der ikke feder

Uanset hvordan vejret er, er sommer hjemme hos os, altid forbundet med is. Der er delte meninger om hvilke slags is, der er den bedste, men selvom jeg i dag er mest til limonade is, var det dog Regnbue Is, jeg spiste rigtig meget af, dengang jeg var barn. Og det er lige præcis Regnbue Isen, der har været inspiration til min kort.

Og her er den så.. Regnbue Isen, der ikke feder 😉 Ikke helt som i gamle dage, men de skønneste ispinde i regnbuens farver – lige til at blive i godt humør af. Jeg har brugt stemplet “Perfect Popsicles” fra Sunny Studio Stamps, stemplet seks is og skåret dem ud med det die-sæt, der passer til. Teksten “Du” er fra diesættet “Midi & Maxi / Du” fra Gitte´s egne die design – jeg har brugt to lag af det mindste “du”. Den stemplede tekst “er for sød” er en af teksterne fra stempelsættet “Mix & Match / Du” også fra Gitte´s eget design. Den stribede baggrund er grå og hvid karton, som jeg har skåret ud med en die fra sættet “Gitte´s egne die designs – Stips Vandret” – jeg har brugt den yderste die fra det mindste sæt, så passer det lige til min kortbase, der er et almindelige europæisk standart A6 kort fra pakken her.

 

Jeg havde lidt svært ved at vælge en baggrund til kortet, da det jo skulle passe til alle de forskellige farver, men da jeg fik fat i mit grå karton, var jeg ikke i tvivl – det skulle være det! Det er en god neutral farve og får de andre farver til at poppe helt op, og jeg er rigtig glad for resultatet. Et lille tip.. da jeg havde placeret alle mine is, der hvor de skulle ligge, tog jeg simpelt hen en lang strimmel af mit Heffy Doodle memo tape og klistrede hen over alle isene. Det er en tape med lim ala en post it note, så jeg kunne samle alle mine is op på en gang, komme lim bagpå og lægge dem tilbage på plads på kortet, lige der hvor jeg ville have dem. Og bagefter var det nemt at pille memo tapen af.

Jeg har brugt en masse forskellige stempelsværter til de forskellige is. Selve isen skal bruge tre forskellige nuancer og ispinden to. Der er helt sikkert mange forskellige muligheder af sværte, der kan bruges – dette er mine forslag, de er listet med den lyse farve først:

Pink is: Memento “Angel Pink” – Catherine Pooler “It´s a girl” – Catherine Pooler “Be Mine”

Rød is: Gina K “Lipstick” – Memento “Love Letter” – Gina K “Cherry Red”

Grøn is: Catherine Pooler “Melon Ice” – Catherine Pooler “Lime Rickey” – Gina K “Fresh Asparagus”

Gul is: Gina K “Lemon Drop” – Catherine Pooler “Limoncello” – Catherine Pooler “Sauna”

Blå is: Memento “Summer Sky” – Gina K “Powder Blue” – Gina K “In the navy”

Lilla is: Gina K “Wild Wisteria” – Memento “Grape Jelly” – Memento “Elderberry”

Ispinden: Memento “Dessert Sand” – Memento “Toffee Crunch”

Det var alt for denne gang – mange tak fordi du kiggede med så langt 🙂

Mange hilsner fra Tina M.

 

¤Instagram: @_tinamathisen_

9 thoughts on “Is, der ikke feder

 1. Smukt og is-fristende kort. Min familie elsker også is og alle har forskellig smag.
  Smart trick med tapen – den vil jeg bruge fremover. Pt. tager jeg fotos når alt ligger perfekt ?

  1. Mange tak skal du have ?
   Ja, det kan være noget af en udskrivning at fylde fryseren op, når alle har hver deres favorit-is ?
   Den med at tage foto af tingene, inden jeg limer, gør jeg også tit. Min udfordring var dog, at hver is ligger under en, men også ovenpå en anden, så jeg var i tvivl om, jeg overhovedet kunne ramme samme placering igen. Det fungerede fint med tapen og man kan jo altid supplere med flere stykker tape, hvis man er i tvivl, om alle dele bliver holdt fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.