Spottet med Gittes Eget design #4

Det er helt vildt så mange skønne kreationer med Gittes Eget design, vi bliver ved med at finde på Facebook og Instagram. Bliv endelig ved med at vise frem for vi elsker at følge med. I dag byder vi derfor på endnu en gang SPOTTET! med nogle fantastiske lækkerier fra vores skønne kunder. Husk endelig at bruge hashtag #GittesEgetDesign på Instagram, Youtube og Facebook.

Lavet af Anette Staunstrup Lidegaard & Udgivet med tilladelse

Det er blevet tid til årets forsinkede konfirmationer og Anette har lavet dette vildt skønne kort til en pige. Vores Maxi DU die gør sig jo virkelig godt i rosa guld karton.

 • Facebook: Anette Staunstrup Lidegaard

 

Lavet af Lise Tornehave Jensen & Udgivet med tilladelse

Lise har tryllet med vores Midi Tillykke die og skabt dette vidunderlige lille kort, som man kun kan blive i godt humør af at se på.

 

Lavet af Bettina Andersen & Udgivet med tilladelse

Vi klapper i hænderne over dette fine maskuline kort med vores Midi TIL og Maxi HEJ dies, som Bettina har lavet. De små tekster er fra stempelsættene “Mix & Match / TIL” og “Mix & Match / HEJ”.

 • Facebook: Bettina Andersen

 

Lavet af Jette Jensen & Udgivet med tilladelse

Dette bryllupskort lavet af Jette oser af romantik og kærlighed. Her er kræset for fine detaljer og masser af blonder. Jette har brugt “Brush Bryllup” dien, som med sin fonttype harmonerer så fint med den romantiske stil.

 

Endnu en gang stort tak til dagens ‘Spottet’ deltagere. Vi er enormt glade for at se, hvad I får lavet med Gittes Eget design produkterne.

Vi elsker at følge med, så husk endelig at bruge hashtag  #GittesEgetDesign , når I deler på Instagram, Youtube og Facebook.

Kreative hilsner,

Gitte Grønfeldt Sørensen og DT Pia

8 thoughts on “Spottet med Gittes Eget design #4

 1. Hej Gitte
  Lige en hilsen til dig, jeg er så glad for, at du har danske ord som die. God dag.
  Hilsen Mimi?

 2. Er så vild med dine ting Gitte.
  Tak fordi I bruger tid på at finde og vise os de forskellige kort, der bliver lavet. Så kan vi andre få gode idéer

 3. Det er simpelthen så flot alle sammen! Jeg har endnu ikke fået handlet ind i Hobbyboden, men jeg har en laaaang ønskeliste til min fødselsdag, og Hobbyboden står på øverste linje! ?❤️❤️❤️❤️

 4. Det er skønt at se alle de forskellige måder, vi andre kan bruge de lækre dies 😀

 5. Nej, hvor er de fine, jeg skal vist snart i gang med at skrive min juleønskeseddel, tror den bliver lang i, men der skal nok kun handles et enkelt sted, så det bliver da nemt for manden ?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.