Spottet med Gittes Eget Design #5

Det er atter tid til en omgang Spottet! med Gittes Eget Design, yeahhhh. Det er muligt sommerferien er slut for de fleste, men vi holder selvfølgelig stadig øje med Facebook og Instagram for at finde lækkerier fra alle jer dejlige kunder. Det er en fryd, men helt ærlig også en udfordring kun at skulle udvælge nogle stykker fra jer. Vi gør vores bedste og håber på, at byde jer på en god variation af inspiration med Gittes Eget Design.

Husk nu endelig at bruge hashtag #GittesEgetDesign, når I poster på Facebook og Instagram.

Lavet af Jeanette Eversen & Udgivet med tilladelse

Jeanette har formået at lave ufattelig mange flotte kort med Gittes Eget Design og vi kunne ikke lade være med at blive begejstrede over dette søde sommerlige kort med Basis Tags og Rundede Rektangler Mini dies.  Jeanette har lige præcist vist hvor fint de to diesæt passer sammen.

Jeanette har dertil krydret kortet med et par af de fine tekster fra vores alsidige stempelsæt Lillebitte. Dette stempelsæt er super godt at have i sit scrap stash, da det kan bruges til mange anledninger.

Det fine designpapir er fra Piatek.

 

Lavet af Bodil Hansen & Udgivet med tilladelse

Bodil har kreeret en masse flotte små 10×10 kort med flere af vores Midi & Maxi ord dies. En ren fornøjelse at se så mange brugt på disse fine små kort og i lækkert metallic karton. På alle kortene har Bodil valgt at bruge alle 3 lag, hvilket viser hvor flot die-ordet bliver indrammet af de bagved liggende skygger.

Den fine sommerfugl er én ud af 3 sommerfugle fra Small Butterflies dies af Renke.

 

Lavet af Grete Back & Udgivet med tilladelse

Prøv lige og se, hvor perfekt vores stempelsæt Dobbelt Op passer til det nye Slimcard diesæt fra Simple & Basic, som Grete har kombineret her.  Vores gæt er, at Grete har heat embosset teksten på vellum. Det er jo lækkert med lækkert på!

Det er fantastisk så godt Gittes Eget Design og Simple & Basic produkterne komplimenterer hinanden. Dansk design når det er bedst!

 

Lavet af Anne-Mette Fredberg Pedersen & Udgivet med tilladelse

Anne-Mette har lavet disse flotte maskuline herrekort med vores Midi & Maxi / DU diesæt, samt vores Basis Rektangler og Flag diesæt. Til de stemplede tekster på bannerne, har hun brugt stempelsættet Mix & Match / DU.

Til kortene har hun brugt det lækre designpapir Soulmate fra Piatek.

 

Endnu en gang stort tak til dagens ‘Spottet’ deltagere. Vi er super glade for at se, hvorledes I har tryllet med vores produkter fra Gittes Eget design.

Spottet! kommer til at holde en lille sommerferie nu, men vil selvfølgelig komme tilbage igen.

Glem ikke at vi elsker at følge med i, hvad I laver. Husk derfor at bruge hashtag  #GittesEgetDesign.

Kreative hilsner,

Gitte Grønfeldt Sørensen og DT Pia

 

13 thoughts on “Spottet med Gittes Eget Design #5

  1. Sikken en flok alsidige kort. De er så flotte alle sammen hver for sig.
    Det er så fedt med inspiration til at få brugt vores krea-stuff ?

  2. Super flotte kort ? Jeg får rigtig meget ud af at se hvad andre laver og sætter sammen af farver og mønstre, kæmpe fan af de nye dies og stempler ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.