TEMA – Resteprojekter: Amok i restekort

Kigger du også en gang i mellem på dyngen af redtepapir og tænker sikke et spild? Det gør jeg, men jeg har virkelig svært ved at få det brugt. På forårets Convention blev jeg dog endelig inspireret af Annes mange lækre restekort og satte mig for at prøve det når jeg kom hjem til mine rester.

Det er der kommet fem rimelig enkle kort ud af, men egentlig også meget søde hvis jeg selv skal sige det. Det første lavede jeg faktisk på Convention ved at ligte et af Annes kort, klart nemmere når man har et lækkert kort at blive inspireret af. Lidt forskelligt papir, et banner die, et par grene og blade, og en knap til sidst og vupti et fint lille kort.

Det næste kort bragte mig tilbage i tiden til da jeg startede med at lave blomsterkort. Dengang blev blomsterne stanset ud med stansejern, i dag er det dies jeg bruger til det. Jeg kan desværre ikke huske mærket, det var nogen gamle fra lageret. Tekststemplerne er Gittes egne som altid.

Så kommer et helt enkelt hvor jeg bare har lavet et par lag med papir, et par enkle grene og så tekst stemplet på et par ovaler. Slutteligt et par halvperler og lidt twine.

Til der næste er der igen to lag som baggrund, så to cirkler med stitches, til sidst Gittes dies:

 • Og til sidst et af de helt enkle. Lidt papir i lag, tre bannere (samme dies som ovenfor) og til sidst et par fine grene, igen Gittes egne.
 • Tak fordi du kiggede med 🙂
 • Gitte O

10 thoughts on “TEMA – Resteprojekter: Amok i restekort

 1. Flotte kort med rester. Jeg er især vild med dem med bannere. Jeg syntes tit jeg har tynde ubrugelige strimler til overs, som jeg bare smider ud. Måske de skal gemmes og mixes senere ?

 2. Gemmer også alle mine rester, og har sorteret dem i farve orden
  Ind i mellem tager jeg så et par timer hvor jeg udstanser ting i resterne, så har jeg altid lidt på lager, lige klar til brug

 3. Super flotte kort, og jeg kan rigtig godt lide der hvor stempelaftrykket ikke er perfekt, for det ser lidt slidt ud….på den fede måde 😀
  Jeg plejer altid at smide mine ud, hvis de ikke er stemplet ordentlig, men det vil jeg prøve at lade være med fra nu 😀

 4. Ja restekort behøver bestemt ikke være helt simpel kort. Dine er bestemt fulde af detajler. Flot!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.