TEMA – Resteprojekter: 24 strimler…3 kort – Del 2

Da jeg først kom i gang med kort lavet af strimler, fik jeg ideer til flere kort… til dette kort er der brugt 10 strimler, som er sat på lamenerings folie, som beskrevet i DEL 1

Jeg vendte dem lidt skrå, før jeg kørte igennem med bigshot med en Gittes dies…

Det røde stykke bagved er skåret så det er 4 mm større hele vejen rundt… herpå limede jeg stiberne  og satte et stykke vellum udenpå, som jeg havde varm embosset teksten, som også er Gittes eget design, på

Blomsten er også et af Gittes egne

Dette var nr 2 ud af tre kort med strimler 🙂

26 thoughts on “TEMA – Resteprojekter: 24 strimler…3 kort – Del 2

  1. Rigtig flot kort og lækre farver, dem bliver man glad af ? Jeg vil prøve rådet med lameneringsfolie ?

  2. Hvor er det fedt med alle de eksempler på, hvordan man kan få brugt sine rester. Jeg har fri i morgen, så der tænker jeg, at jeg skal have afprøvet nogle af ideerne. Det er efterhånden ved at være flere uger siden, jeg sidst har været kreativ med papir.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.