TEMA – Resteprojekter: rester clipset sammen

Jeg er altid på udkig efter måder at bruge rester på. Rester har vi jo alle nok af. Den ide jeg vil vise I dag så jeg på nettet for lang lang tid siden og jeg kan ikke huske fra hver  eller hvor jeg så det. Men det er stadig en god idé til at bruge rester.

Først det færdige kort. Kort basen er lavet efter størrelsen af resterne – et tip til  mig selv til næste gang vil være at holde styr på hvor stor jeg ønsker det færdige kort. Jeg har fundet en masse rester af blomster, fundet en gammel label og sat et tillykke udskæring lavet med en af Gittes dies på. De mørke blade er også lavetmed Gittes dies, de lysegrønne og hvide er en Joy die. Sommerfuglen fra min reste kasse af udstandsninger er lavet med en Dixi Craft die.

Nu til ideen, jeg har fundet en masse små rester der passer sammen i farverne. De er samlet sammen med de største nederst ved at clipsen dem sammen på  midten. Der er brugt 2 forskellige journaling notes, en lille kage serviet og nogle rester fra Riddersholm design.

De forskellige papir rester er ikke limet sammen men bliver kun holdt sammen af clipsen. Så det vil være muligt at sætte flere rester ind i mellem  dem.

Jeg var som sagt nødt til at lave en kort base der passede til resten bunken. Jeg har sværtet distress ink – Ground Espresso – gemmem en Nellie Snellen maske.

Håber Ideen kan bruges.

Tak fordi du kiggede med

Else

6 thoughts on “TEMA – Resteprojekter: rester clipset sammen

  1. Genial idé med at clipse – det er både smart funktionelt, men kan også se smart ud synligt på et rustikt kort. Jeg er fan ?
    Flot restekort ?

  2. Åhh jeg er total vild med det kort, og det med at clipse dem sammen – det er da også gået i glemmebogen hos mig, så tak fordi du mindede mig om den idé 😀

  3. Hver morgen skal jeg bare se dagens kort.
    Det er en morgenrutine. Lige en lille idé til opbevaring af rester. IKEA har poser med “lynlås”, og den største kan man have A4 papir i, og så kan man dele resterne op i farver. God dag.
    Hilsen Mimi ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.