Under havet

Denne gang har jeg lavet et anderledes kort. Den er 18*9 cm.

Baggrunden er farvet med distress oxide -peacock feathers- og -mustard seed-. Har kommet dråber af vand på som er duppet af igen med en tør klud.

Så har jeg taget en af Gittes nye die ( Hurra ) 3 lag. Tog det midterste lag og skar ned i kortet med. Så tog jeg den yderste stykke og skar en hvid stykke ud med den og den midterste stykke til at udhule den med så jeg har en ramme. Selve hurra som er den inderste lag skar jeg ud i sort.

Så farvede jeg en bagstykke i samme farver som korted. på den limet jeg hurra på og satte den så den passede med hullet i korted. kom så puder rund op så der kan komme nogle perler ned i rummet. Så limede jeg et stykke gennemsigtig plastik bag på korted over hullet. og på forsiden kom den ramme jeg fik skåret ud. det hele bliver sat sammen og der kom en kort base bag på.

Sluttet af med at lime små dyr på og to søde tekster som er fra Gittes nye stempel set.
De små dyr er nogle af mine egne tegninger.

Håber i kunne lide mit lille undervandsbillede.

16 thoughts on “Under havet

 1. Super flot og sødt kort ? idéen med hurra/shaker kort bliver jeg simpelthen nød til at låne, ser mega godt ud ❤️

 2. Hej Ditte
  Jeg har set på kortet igen. Hvordan sætter man det plastik på, så perlerne bevæger sig. Du skriver, at du satte puder på, men så falder perlerne ud i mellemrummene?
  Hilsen Mimi??

  1. Jeg skær hulet og kommer plastik på babsiden af hulet. Efter det setter jeg høje byder rundt tæt sammen hele vejen rundt om hullet . Giver det lidt mening ? Ellers kan du skrive til mig så kan jeg se om jeg tag et billed af det

 3. Rigtig god ide at bruge dies og stempel på den måde i en shaker 🙂
  og så smukt et kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.