Featuring Gittes Eget Design – Outline dies – HURRA & SMIL

Først kom HURRA, så kom SMIL. Men vi stoppede ikke der, for der måtte også lige et KNUS & KRAM til. Måske du allerede er den heldige ejer af nogle af vores “Outline” ord dies? Måske du nu vil blive mega fristet til at skrive en, to eller alle af dem på ønskesedlen? Vi kender ikke svaret, men vi vil nu gøre vores bedste for at byde på en lind strøm af fantastisk inspiration med brug af vores Outline HURRA og SMIL dies. Vi kan på ingen måder garantere, at du IKKE vil føle dig øjeblikkeligt fristet OG inspireret……joh, måske en lille meget smule 😉

 

DT: Lissy Nedergaard

Lissy kan bare det der med at skabe alle mulige projekter, som er mega flotte! Og her gør hun det igen med dette kort i Clean and Simple stilen. Den horisontalt stribede baggrund gør bare et eller andet og Lissy har valgt nogle farver som komplimenterer hinanden godt. Vores “Outline SMIL” kommer virkelig til sin ret her.

Denne type kort er perfekt til at få brugt nogle af alle ens rester af karton.

 

DT: Else Slipsager

Else har lavet et vildt lækkert fødselsdagskort, hvor hun har brugt stencils. Den ternede stencil giver en tre-dimensionel effekt på kortet, hvilket giver illusionen af dybde.

Else har udover “Outline HURRA” brugt de to største dies fra “Rundende Rektangler og Flag” sættet.

 

DT: Pia Krogh Larsen

På kortet ovenfor har jeg leget med den negative del af diecuttet fra “Outline SMIL”. Jeg elsker at bruge regnbuefarver, da det bare altid ser hammer godt ud på kort. Og så bliver man bare glad i låget af at se på regnbuer. Selv er jeg rigtig glad for den lille detalje med de små cirkler, som bare giver det ekstra til lækkerheds-faktoren.

Fødselsdagskort kan man altid bruge, hvorfor jeg valgte at kombinere med tekstdien “Krummelure Tillykke med Dagen“. Ved at lade denne være sort får jeg krummelure teksten til at træde mere frem på kortet.

Til kortfronten har jeg brugt den største die fra diesættet “Rundede Rektangler og Flag”. Jeg er selv kæmpe fan af Gittes Basis Rektangel sæt, da de giver nogle kanon flotte basis kortlayout.

 

DT: Ditte Mikkelsen

Ditte har lavet det sødeste fødselsdagskort med “Outline HURRA” og det skønne Mama Elephant stempelsæt “Fly with Me“. Hvem kan stå for nuttede små elefanter!

Baggrunden har Ditte lavet ved at bruge Tim Holtz Layered stencil “Bubbles” og sarte pastel farver. Netop valget af de sarte pastelfarver til baggrunden gør, at HURRA virkelig får lov at træde frem. Ditte får skabt en harmoni ved at lade kortfronten være støttet af sort top og bund.

Det lille stempelsæt “Lillebitte” har fået lov til at akkompagnere HURRA og gør det til UG og plus.

 

DT: Pia Krogh Larsen

Ved første øjekast tror man kun at regnbuen findes i de Nuvo Crystal Drops, som omringer Outline SMIL dien på kortet. Men faktisk er SMIL bygget op af lag efter lag af karton i regnbuens farver. Måske skulle jeg ikke have valgt en sort/hvid stribet baggrund til SMIL’et, men da jeg nåede så langt var det for sent. Sådan kan det jo gå nogen gange. Det er glæden ved den kreative proces, ik.

Til kortet har jeg også brugt den største die fra “Rundede Rektangler og Flag”, samt en flag die fra “Basis Rektangler og Flag”. På flag dien har jeg heat embosset en tekst fra stempelsættet “Helt Enkelt”.

 

Ejer: Gitte Grønfeldt Sørensen

Gitte byder på et spræl af røde og gule farver i dette kort. Hun har kombineret “Outline HURRA” med en af sine favorit stencils, som er fra Crafters Workshop kaldet “Botanical Dream”. Der er ingen tvivl om, at den sprælske baggrund går godt i spænd med det sorte Hurra.

 

DT: Else Slipsager

Else har igen været igang med at trylle med stencil baggrund og denne gang på et studenterkort. Her har Else kombineret “Brush Student” dien sammen med “Outline SMIL”. Bemærk lige detaljen med ordet student, som er 2-lag diecuts ovenpå hinanden, men forskudt en lille smule. Dette er helt bevidst og giver en fed effekt.

 

DT: Pia Krogh Larsen

På kortet ovenfor er “Outline HURRA” og Tillykke teksten lavet med Hot Foiling teknik. Det interesante er, at jeg har brugt almindelige dies til dette og ikke dies beregnet til Hot Foiling. Jeg har lavet en video på dansk, hvor jeg viser hvordan det er gjort. Du kan se den HER.

Det lille Tillykke er fra diesættet “Tillykke og Skygge”. Til kortfronten har jeg brugt den største rektangulære die fra diesættet “Basis Rektangler og Flag”.

Til mit kort har jeg brugt Spellbinders Glimmer Hot Foil System og jeg er fuldstændig vild med denne teknik. Det er så flotte resultater og kort man kan skabe med Hot Foiling.

 

DT: Pia Krogh Larsen

Har jeg sagt, at jeg er vild med regnbuefarver? Kortet ovenfor er ganske enkelt og forholdsvist hurtigt at lave. Derudover er det perfekt til at få brugt nogle papirrester. Mine farvede strimler er af ens bredde, men det behøver de nødvendigvis ikke være. For det er der jo ingen regler om, ha!

Da jeg lavede dette kort havde Gitte endnu ikke lavet diesættet “Strips Lodret“, men de er absolut perfekte til at genskabe dette kort. Sølvstriberne er faktisk ganske almindeligt gavebånd. Bedst af alt, så smitter glimmeret ikke af ved dette gavebånd. Win-Win!

Til slut har jeg tilføjet en lille tekst fra stempelsættet “Lillebitte”, som er heat embosset på sort karton.

 

DT: Pia Krogh Larsen

Kortet ovenfor hænger faktisk sammen med kortet nedenfor. Her er tale om brugen af positiv og negativ af samme diecut!

Ovenfor har jeg lavet en Watercolour Wash baggrund ved brug af Kuretake Gansai Tambi akvarelfarver. Efter at min akvarel baggrund var helt tør, har jeg diecuttet “Outline HURRA” ud af det. Jeg har været meget obs på, at få placeret min die lige præcis hvor ønsket, inden at jeg diecuttede. Da kortbasen er sort, har jeg limet min Watercolour Wash direkte på kortbasen og derefter “udfyldt” diecut stumperne fra min “Outline HURRA” diecut. På denne måde ser det ud som om, at jeg blot har limet en diecut i sort af HURRA på kortfronten, men i virkeligheden er det den sorte kortbase som synes.

Jeg har ladet stempelsættet “Lillebitte” akkompagnere. Her har jeg heat embosset med hvid embossing pulver på sort karton.

 

DT: Pia Krogh Larsen

Se, nu stod jeg med et diecut af HURRA fra min Watercolour Wash baggrund. Den skulle sandelig ikke gå til spilde! Derfor kom dette kort til verden, som er lidt den omvendte-verden af det første kort.

Kortfronten er her holdt i sort og jeg fandt en kortbase i tyrkis metallic, som matchede min Watercolour Wash vældig godt. Igen lod jeg stempelsættet “Lillebitte” være med til at fuldende HURRA’et. Den lille strimmel som jeg har heat embosset Tillykke med Fødselsdagen på med sort pulver, er rent faktisk en rest af mit Watercolour Wash. Hermed kan man sige at ringen er sluttet.

 

DT: Tina Mathisen

Tina byder på denne lækkerbisken med Outline SMIL og Altenew stempelsættet “Build-A-Flower: Lavender”. Først har Tina stemplet blomsterne på et stykke hvidt karton, for derefter at diecutte det med den største die fra “Rundede Rektangler og Flag”. Hermed er kortfronten skabt.

På kortfronten med blomsterne har Tina så diecuttet “Outline SMIL”. Selve SMIL diecuttet har Tina givet flere lag sort karton underneden. På denne måde har hun “fremhævet” det hvide diecut med blomsterne, men uden at bryde blomstermotiverne. Mega enkel, men super lækker teknik.

Som prikken over i’et har Tina tilføjet en lille tekst fra stempelsættet “Lillebitte”, som er heat embosset på sort karton.

 

Ejer: Gitte Grønfeldt Sørensen

Da Gitte skulle præsentere “Outline SMIL” for jer, lavede hun blandt andet dette kort og det kan sagtens tåle at blive vist igen. Gittes kort er ganske simpelt at lave, hvilket er lækkert i en tidskneben stund. Der skal ikke ske nogen stempling, blot lidt diecutting.

Gitte har brugt de to største dies fra “Basis Rektangler og Flag” sættet. “Outline SMIL” har hun ladet akkompagnere af “Krummelure Tillykke med Dagen”.

Jeg er vildt begejstret for den lille detalje med prikken over i’et. Wauw, siger jeg bare! Sikken en effekt, som den lillebitte detaljer giver på kortet.

 

Kreative hilsner,

Hobbybodens Design Team

  • Lissy Nedergaard
  • Else Slipsager
  • Ditte Mikkelsen
  • Gitte Grønfeldt Sørensen
  • Tina Mathisen
  • Pia Krogh Larsen

 

7 thoughts on “Featuring Gittes Eget Design – Outline dies – HURRA & SMIL

  1. Uh, det er nogen fine kort. Det var desværre ikke de dies, der røg i kurven i dag, men et par andre af Gittes, samt hot foil maskinen fra Spellbinders. Nu håber jeg bare, at pakken lander inden weekenden ?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.