Konfirmationskort vol 3 – incl gavetag

Det næste kort i rækken af konfirmationskort var ikke et bestillingskort men en en sød pige, som vi selv skulle være med til at fejre.

Konfirmanden spiller basketball og bruger rigtig meget tid i spilledragten, som er grøn og hvid, men samtidig var det jo stadig en konfirmation, så den hvide og feminine side skulle også med.

Kortet er lavet på en hvid aflang base, hvor det færdige kort målet 10*20 cm. Ovenpå basen er sat et stykke rosa perlepapir fra Majestic. Ovenpå er sat et stykke mønsterpapir med rosa og grønne striber.

Kortet er “delt” i to og i venstre side ses konfirmandens store passion i form af en grøn spilledragt med nr. 7.

I højre side er brugt den søde kjole fra By Lene, skåret ud i hvidt karton. Bøjlen og bæltet er skåret ud i det rosa perlekarton.

I midten af kortet er sat to bannere, også i det rosa perlekarton med navn og dato, i det grønne karton er teksten konfirmation og nogle grene skåret ud.

Detaljer:

Konfirmanden skulle også have et par gaver – og den ene blev helt tilfældigt pakket ind i papir der matcher kortet – og jeg valgte derfor at lave en samlet pakke med cellofan, så både gaver og kortet kunne ses. Som pynt på gaven lavede jeg et par matchende små gavetags i hvidt og rosa.

8 thoughts on “Konfirmationskort vol 3 – incl gavetag

  1. Flot sæt med både kort og gave.
    Jeg pakker helst selv gaver ind for så kan jeg gå dem til at matche mit kort ?
    Super idé med både spillerdragt og konfirmationskjole

  2. Hvor er det blevet fint, både kortet og den samlede indpakning. Hvor er spillerdragten fra? Den kan jo bruges til mange forskellige former for holdsport, så den vil være god at have i samlingen.

  3. Fint med et kort, hvor der også er plads til fritidsinteresse, og så gennemført med matchende tags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.